idei cadouri casa noua

Cele mai bune idei cadouri casa noua

Anumite persoane din viața noastră vor ajunge la un moment dat să inaugureze casa noua cumpărată. De obicei, acest eveniment se încheie cu o mică petrecere mare sau restrânsă pentru a inaugura un nou început al acelei familii, asta dacă ți-au mai ramas bani. :)) Acum că ne-am amuzat puțin, este important ca tu să părăsești acest articol cu idei cadouri casa noua.

Pentru asta, eu voi încerca să-ți ofer câteva sfaturi și sugestii care au legătură mai ales cu gradul de rudenie pe care tu îl ai cu persoanele respective sau tipul de relație, dar și în funcție de gen, pasiuni etc.

Cum alegi cadourile pentru casă

Tipul cadoului se alege în funcție de mai mulți factori astfel încât de acel lucru să se folosească persoana respectivă și să nu-l arunce în pod.

Idei cadouri casă noua în funcție de relație

 • idei cadouri de casă nouă pentru rude: în acest caz practic ai mai multă libertate, poți cumpăra de la decorațiuni, până la piese de mobilier, produse electronice și electrocasnice, produse textile. Aceste cadouri pot fi substanțiale având în vedere relația voastră : nași, părinți sau copii.
 • idei cadouri de casă nouă pentru prieteni: pentru prietenii apropiați poți alege de la cadouri simbolice, la cadouri practice sau chiar amuzante
 • idei cadouri de casă nouă pentru pasionați: dacă știi că persoanele respectivă apreciază de exemplu natura, poți alege un tablou deosebit, leagă-te de pasiunile acestora și gândește-te ce le-ai putea cumpăra astfel încât să aibă legatură cu pasiunea sau hobby-ul acestora
 • idei cadouri de casă nouă în funcție de nevoi: când cineva are de gând să-și cumpere o casă noua cu siguranță vei auzi persoanele respective spunând că vor avea nevoie de diverse lucruri sau decorațiuni, profită de acest detaliu și mergi la sigur.

Exemple și idei de cadouri casă nouă

Dezvoltăm puțin subiectul astfel încât să puteți alege dintr-o listă mai mare, alături de listă poți da click pe fiecare fotografie pentru a te redirecționa către o multitudine de produse din acea categorie.

 • măsuțe de cafea: nu ar trebui să cumperi un model colorat pentru că nu vei știi dinainte cum vor decora și amenaja camera respectivă, alege un model simplu, dar în același timp modern ce are culori compatibile cu orice tip de decor. Pentru că fiecare avem gusturi diferite și deseori avem nevoie de mai multe variante, ți-am lăsat mai jos 3 site-uri diferite unde vei găsi o mulțime de modele de măsuțe de cafea.

 • covoare pufoase pentru dormitor: cu siguranță când cineva iși ia o casă noua are nevoie mai ales de covoare, apăsând pe titlul respectiv vei ajunge pe un articol de recomandare magazine de unde poți cumpăra astfel de covoare pufoase.
 • suporturi metalice pentru flori: la fel, avem și un articol dedicat acestei categorii astfel că acolo vei afla mai multe despre aceste decorațiuni de interior și cât de deosebite sunt, cu siguranță persoana care va primi un așa cadou va fi foarte încântată.

 • aparate electrocasnice: espressor, storcător de fructe, blender, mixer, cuptor cu microunde, aspiratoare, toastere, grill și orice aparat electrocasnic de care se pot folosi noii proprietari ai casei.
 • decorațiuni: oglinzi, tablouri, ceasuri de perete, veioze, plante în ghiveci sau chiar covoare pentru intrare.
 • vouchere cadou: este o idee foarte bună, majoritatea magazinelor mari cum ar fi dedeman, emag și multe altele.
Cele mai bune idei cadouri casa noua

 • Gadgeturi: poți alege foarte bine să cumperi un sistem multimedia, un sistem audio home-cinema.
 • accesorii pentru grădină: dacă familia respectivă va locui la casă și vor avea parte și de o grădină ai foarte multe variante: decorațiuni pentru grădină, un hamac, un leagăn suspendat de exterior, ghivece cu flori, lămpi solare.

Cadouri în funcție de gen

Este o idee foarte bună să cumperi chiar 2 cadouri separate, atât pentru el, cât și pentru ea. Pentru ea poți cumpăra un set de tacâmuri sau veselă, perne decorative, niște lumânări parfumate, lenjerii de pat.

Pentru el ai putea cumpăra un set de accesorii pentru vin, set de pahare pentru whisky, set ustensile pentru grătar sau chiar o măsuță portabila pentru laptop.

Cadouri pentru cupluri

Pentru cupluri ai putea cumpăra cadou niște rame personalizate, sau niște seturi cu cești de cafea cu mesaje personalizate, lenjerie de pat specială pentru cupluri sau chiar niște uleiuri pentru un duș relaxant și parfumat.

Ce să nu oferi cadou de casă nouă

idei cadouri casa noua

Există anumite elemente sau produse care nu se pot oferi indiferent de persoană deoarece e foarte greu să le știi gusturile. Pentru o experiență plăcută încearcă să eviți următoarele tipuri de cadouri:

 • Produse de igienă personală: în cazul acesta fiecare avem propriile gusturi. La produsele de igienă personală se pot încadra chiar și parfumurile care reprezintă cel mai neindicat cadou indiferent de situație.
 • Sume de bani: în opinia mea acest gen de cadou poate lăsa o impresie foarte proastă. Consider că indiferent cât de neinspirați suntem nu ar trebui să oferim o sumă de bani drept cadou. În cazul în care chiar nu aveam inspirație putem oferi așa cum am prezentat mai sus un voucher cadou la un anumit magazin de mobilă de exemplu fizic sau online.

Cât de important este cadoul de casă nouă ?

Acest cadou ar trebui să fie nelipsit în cazul în care ești invitat la inaugurare sau la petrecere. Practic acest cadou nu se bazează pe preț, ci este ca și un simbol. Nu este deloc nevoie să cheltui o sumă mare de bani doar din frica de a nu lăsa o impresie proastă.

Pot cumpăra și electrocasnice de volum mare drept cadou de casă nouă ?

De obicei astfel de cadouri se oferă în cazul în care familia respectivă face parte din familia ta. De exemplu, niște părinți nu ar trebui să țină cont neapărat de anumite reguli pentru ca le-ar putea oferi copiilor lor chiar și sume de bani.

Aici se încheie articolul despre “idei cadouri casa noua”. Ar trebui să citești sfaturile de mai sus deoarece pentru familia respectivă e foarte important acest eveniment și s-ar bucura indiferent de ce i-ai oferi.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top