cea mai buna masuta pentru laptop portabila

Cea mai bună măsuță pentru laptop portabilă

Probabil ești unul dintre cei mulți utilizatori ai laptopului care deseori îl țin pe pat, pe un scaun sau pe genunchi atunci când vizionează un film, chiar și la orele online de aceea ai nevoie de cea mai bună măsuță pentru laptop portabilă potrivită ție. Deseori această procedură scurtează drastic viața laptopului tău pentru că acea poziție nu permite laptopului tău să se aerisească și implicit să se răcească.Această supraîncălzire afectează toate componentele interne ale laptopului așa că soluția este o măsuță pentru laptop care te va ajuta atât pe tine cât și laptopul tău.

Pentru acest lucru te voi ajuta eu să alegi cea mai bună măsuță pentru laptop portabilă în acest articol prezentandu-ți avantajele fiecăruia dintre cele 5 modele pe care ți le voi prezenta, dar și magazinul de unde le poți achiziționa.Înainte de toate iți voi oferi câteva sfaturi în funcție de care vei alege măsuța de laptop potrivită.

Cum alegi cea mai bună măsuță pentru laptop portabilă


Înainte de a alege o măsuță pentru laptop gândește-te la ce o vei folosi, există modele reglabile pe care le folosi stând pe scaun, în pat sau în picioare, dar și modele cu cooler integrat pentru a asigura răcirea optimă a laptopului tău.

Materialul


masuta laptop din lemn

Un criteriu după care te poți ghida atunci când alegi măsuța pentru birou potrivita este materialul din care este făcută. Cu siguranță picioarele trebuie să aibă un material de calitate, lemn sau aluminiu pentru a rezista greutății laptopului și uneori presiunii la care este supusă măsuță. Suportul poate fi din lemn, plastic sau aluminiu.

 

Dimensiunile


Un lucru foarte important sunt dimensiunile. Știm cu toții că orice laptop are dimensiunile măsurate în inchi, ei bine între acestea și măsuță pe care intenționați să o cumpărați trebuie să existe această compatibilitate. În caz că în descrierea măsuței pentru laptop nu este specificată dimensiunea compatibilita va trebui să comparați lungimea și lățimea acesteia cu dimensiunile respective ale laptopului

Indicat ca dimensiunile măsuței să fie mai mari decât cele ale laptopului în cazul în care măsuță este universală mai ales dacă nu are suport separat pentru mousepat și mouse.

 

Funcțiile suplimentare


O măsuță pentru laptop ar trebui neapărat să aibă spațiu dedicat pentru mousepat și mouse, găuri pe centru în caz că nu are cooler integrat ca în cazul în care iți adaugi tu unul să aibă pe unde să traga aer rece, să fie rabatabilă, iar înălțimea ei să fie reglabilă.

O altă dotare ce nu trebuie să lipsească este un opritor din cauciuc sau plastic în josul măsuței pentru ca laptopul să nu alunece atunci când este înclinat. Unele măsuțe mai practice au în dotare și un spatiu pentru a-ți pune ceașca de cafea sau paharul, pixurile sau alte accesorii de genul.

Dotări pe care le vei întâlni mai rar sunt spații speciale de fixare pentru telefon sau tabletă, asta nefiind ceva indispensabil, dar este totuși util.

Recomandările noastre


Pe marea majoritate va interesează de fapt recomandările, degeaba v-aș spune criteriile pe baza cărora puteți alege cea mai bună măsuță de laptop portabilă dacă nu v-aș lasă și câteva exemple alături de caracteristici, funcții, avantaje și preț.

1. Măsuță pentru laptop Avantree TB101L


masuta de laptop Măsuță pentru laptop Avantree TB101L

 

 • Compatibilitate maximă laptop: 21 inch
 • Compatibilitate minimă laptop: 15 inch
 • Funcții: opritor laptop și mouse, ajustabilă pe înălțime, inclinabila și pliabilă.
 • Material: mdf
 • Greutate: 2340 g

masuta de laptop din mdf

Măsuța perfectă pentru toate laptopurile de până la 17″ sau chiar mai mari. V-am amintit mai sus cât de important este și spațiul destinat mouse-ului, altfel unde l-ai ține, în pat? O idee proastă pentru că vei avea nevoie și de mousepad în cazul acesta.

Verifică prețul

De asemenea poți alege aceeași variantă, dar pe gri.

 

2. Măsuță pentru laptop din lemn


masuta pentru laptop din lemn

 • Compatibilitate maximă laptop: 17 inch
 • Compatibilitate minimă laptop: 10 inch
 • Funcții: opritor laptop, 4 niveluri de ajustare a unghiului de înclinare, pliabilă, spațiu pentru cană, sertar pentru depozitarea telefonui, pixului sau altor obiecte de mici dimeniuni utile, accesorii sertar retractabil, măsuța are 2 ventilatoare ce se conectează prin USB.
 • Material: lemn
 • Greutate: 2500 g

Având în vedere recenziile bune primite la această măsuță nu putea lipsi din listă. Este reglabile atât pe înălțime cât și înclinare, este pliabilă, are 2 ventilatoare integrate care ajută la răcirea laptopului tău și sertare de depozitare. Lemnul este foarte rezistent, prezentând și opritor pentru laptop care poate fi scos.

 

Verifică prețul

 

3.Masuta laptop multifunctionala Mytable


Masuta laptop multifunctionala Mytable

 • Compatibilitate maximă laptop: 21 inch
 • Funcții: Suport tabletă ,pliabilă, bază anti-alunecare, ajustare pe înălțime și unghiulară, suport carte, casetă depozitare
 • Material: mdf, aluminiu
 • Greutate: 3500 g

Aceasta măsuță pentru laptopuri poate fi folosită pentru laptopuri de maxim 21 inchi, însă este recomandată pentru laptopuri de 17 inchi sau mai mici pentru a beneficia de tot spațiul pe care îl oferă și de toate funcțiile.Pe lângă toate funcțiile pe care le oferă, are și un design deosebit, este portabilă, o poți folosi în pat, pe fotoliu, pe masă, oriunde dorești. Este foarte rezistentă, rezistând la greutăți de peste 40 kg.

Verifică prețul

 

4.Masuta laptop regabila inaltime din aluminiu


Masuta-laptop-regabila-inaltime-din-aluminiu

 • Compatibilitate maximă laptop: 16 inch
 • Compatibilitate minimă laptop: 10 inch
 • Funcții: 2 coolere, portabilă, ajustabilă, suport mouse.
 • Material: aluminiu
 • Greutate: 1500 g

masuta laptop reglabila

Având în vedere funcțiile pe care le are, dar și greutatea să foarte mica de 1.5 kg, această măsuță pentru laptop este cu adevărat portabilă. O poți lua cu tine oriunde dorești pentru că nu te vor incomodă absolut deloc dimensiunile.

Verifică prețul

 

5.Masuta laptop multifunctional A+ SL2


Stand laptop multifunctional A+ SL2

 • Compatibilitate maximă laptop: 17 inch
 • Funcții:Inaltime ajustabila, Unghi ajustabil pana la 30°
 • Material: aluminiu
 • Greutate: 1500 g

Măsuța de laptop A+ este o măsuță de lucru multifuncțională pentru laptop ce poate fi utilizată atât că și tavă pentru snacking cât și că suport pentru tabletă, carte sau laptop atunci când iți dorești să te relaxezi în pat.Este o masă la un preț super accesibil de sub 100 de lei acesta fiind principalul avantaj.

Verifică prețul

Aici se termină articolul intitulat “cea mai bună măsuță pentru laptop portabilă”. Am încercat să vă oferim cele mai apreciate modele, având recenzii foarte bune, dar și funcții și portabilitate mare. Alegerea unei măsuțe pentru laptop este foarte importanta având în vedere situația cu care ne confruntăm, dar este foarte importantă și pentru viața laptopului tău.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top