scaune bucatarie ieftine

scaune bucătărie ieftine

Scaune bucătărie ieftine, dar care iți vor schimba tot aspectul bucătăriei tale.


Daca ești adeptul prețurilor mici, dar a produselor de calitate ai ajuns în locul perfect. În acest articol voi încerca să-ți ofer alternative de scaune bucătărie ieftine, dar foarte calitative și frumoase. Indiferent că cele vechi s-au deteriorat sau pur și simplu vrei să faci o schimbare de aspect în bucătăria ta, aici vei găsi cele mai bune alternative și prețuri.

În primul rand o să-ți alegi scaunele potrivite și în funcție de mărimea bucătăriei tale. Dacă ai o bucătărie mică, sunt ideale cele fară brațe sau chiar fără spătar, însă dacă bucătăria iți permite, poți lua ceva cu spătar și brațe, dar aici trebuie luat în vedere compatibilitatea cu masa pe care o ai. De multe ori se poate întâmpla că o persoană înaltă să atingă cu genunchii în masă dacă scaunele nu sunt compatibile cu aceasta.

Un alt detaliu de luat în vedere este materialul din care sunt făcute. Poți alege scaune tapițate sau netapitate.

Scaunele tapițate din seria “scaune bucătărie ieftine”


scaune bucătărie ieftine

Scaunele tapițate au atât avantaje cât și dezavantaje. În funcție de materialul din care este făcut șezutul, acestea pot fi foarte confortabile sau mai puțin confortabile. Umplutura cu spumă este cea mai indicată și cea mai confortabilă, pe când umplutura din fibre sintetice este foarte moale și se deformează mult mai rapid.

Un avantaj al acestor scaune este aspectul, acesta dau un aspect modern bucătăriei tale, culoarea lor poate fi asortată cu mobila de bucătărie, covorul sau cu pereții.

Un dezavantaj al acestora este dificultatea pe care o întâmpini atunci când acestea se murdăresc și trebuie curățate, în caz că ai copii, nu sunt recomandate astfel de scaune.

Câteva recomandări de scaune tapițate:


scaune bucătărie ieftine

Acest scaun are picioare din lemn de fag care prezintă niște dopulete antiderapante pentru a nu zgăria gresia, parchetul și nu a produce zgomot. Materialul șezutului și al spătarului este confecționat din catifea moale. Este ideal pentru bucătăria ta, poate fi folosit cu ușurință și într-o cafenea, bar sau chiar la birou.

Acest model poate fi comandat într-un număr minim de 4 bucăți. Sunt disponibile pe site mai multe culori.Acest model se încadrează perfect în tema noastră: “scaune bucătărie ieftine”

către magazin

 

scaune bucătărie ieftine

Acest tip de scaun iți vă aduce un strop de eleganță bucătăriei tale, picioarele sunt făcute din lemn natural, iar tapițeria este făcută în întregime din catifea. Numărul minim de scaune care poate fi comandat este de 2 bucăți.Este foarte comod, iar acele brațe suplimentare face că acest scaun să poată fi integrat și în living, atunci când te relaxezi la o cafea.

Modelul acesta dispune de mai multe culori pe care le puteti viziona pe site.Și acest model se încadrează perfect în tema noastră: “scaune bucătărie ieftine”

către magazin

 

scaune bucătărie ieftine

Pentru cei care vor și picioare din otel, vă prezint acest model disponibil pe mai multe culori pe site. Tapițeria este tot din catifea, însă picioarele sunt făcute din oțel de înalta rezistență. Poate fi adaptat atât în bucătărie, cât și într-o cafenea, bar, pub sau living.Este un model deosebit care va ieși imediat în evidență și iți va infrumuseța locul.

Acest model poate fi comandat într-un număr minim de 2 bucăți.Și acest model se încadrează perfect în tema noastră: “scaune bucătărie ieftine”

către magazin

Alte modele de scaune bucătărie ieftine tapițate găsiți pe 
sau 

 

Scaunele netapițate din seria “scaune bucătărie ieftine”


Scaunele netapitate reprezintă un avantaj pentru că se curăță mult mai ușor decât cele tapițate și de multe ori sunt și mai ieftine, însă și acestea pot fi făcute din materiale mai mult sau mai puțin rezistente.

scaune bucătărie ieftine

Acest set format din 4 scaune din plastic cu picioare de lemn aduc modernism bucătăriei tale. Plasticul este unul rezistent care se curăță foarte ușor cu o lavetă umedă.

către magazin

 

scaune bucătărie ieftine

Acest scaun este din plastic cu picioare metalice care oferă o rezistență îndelungată, dar în același timp sunt foarte moderne și comode.Picioarele negre și materialul alb din care este făcut șezutul îmbină un contrast perfect care se va încadra superb în bucătăria ta.

către magazin

 

scaune bucătărie ieftine

În cazul ai o bucătărie mai pe stil retro, poți alege și scaune confecționate în totalitate din lemn. Cu siguranță într-o casă clasică cu stil retro, nu au ce căuta scaune moderne cum sunt cele prezentate mai sus.Scaunele din lemn sunt ușor de curățat și foarte comode.

către magazin

Alte modele de scaune din plastic găsești pe
  sau 
Alte modele de scaune din lemn găsești pe
  sau 
 

 Acesta a fost articolul legat de “scaune bucătărie ieftine”. Sper că ți-am fost de ajutor și că o să alegi varianta perfectă pentru bucătăria ta. De asemenea, iți recomand să citești și articolul “Idei amenajări baie mică 2021”.

 

 

 

 

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top