idei amenajare baie mica

Idei amenajări baie mică 2021

Dacă ai nevoie de idei amenajări baie mică ai nimerit articolul potrivit.


Mulți dintre noi nu avem norocul să avem o baie mare așa că trebuie să ne descurcăm cu ce avem și anume cu o baie mică, dar amenajată cu gust, aceasta va deveni surprinzător de plăcută.

Un alt aspect care trebuie luat în vedere este culoarea băii tale, o culoare a gresiei și a faianței deschisă iți va lăsa impresia de o baie mult mai spațioasă decât în cazul în care alegi niște culori foarte închise care au tendința să te facă să te simți într-o înghesuială de nedescris.

De multe ori când ai o baie mică trebuie să renunți la confortul oferit de o cadă în care te poți întinde lejer, în care poți face o baie relaxantă cu spumă și să iei în considerare cabina de dus pe care ți-o recomand și eu, avantajul fiind spațiul pe care îl economisești.Articolul cu tema „Idei amenajări baie mică” începe cu următoarea recomandare.

Recomandare cabină de duș:

Câteodată e suficient să obții senzația de spatiu în lipsa acestuia, de aceea o cabina fară ramă iți va oferi această senzație. În poza de mai jos se regăsește o astfel de cabină de duș cu sticlă transparentă și securizată de 6 mm. Cabina dispune de 80 cm lățime și 200 cm înălțime. Construcția acesteia este gândită pentru a evita stropirea băii și mai ales petele de pe rame.

Către magazin

 

Un alt aspect important atunci când vine vorba de idei amenajări baie mică


Vă reamintesc că marele dușman în acest articol este spațiul mic din baie, ce trebuie să alegem în continuare? Vă spun eu, corpuri suspendate! Le putem achiziționa separat sau sub formă de set. Dacă vrei să ai o potrivire cromatică mult mai interesantă, te-aș sfătui să te gândești la un set format din lavoar + mască + corpuri de depozitare + oglindă. Un astfel de set este acesta:

Idei amenajări baie mică

Setul acesta conține 3 dulapuri suspendate cu o ușa de dimensiuni: 35x 22x h35 cm, o oglindă cu led L80 x l50 cm, un lavoar 41 x 22 x h9 cm și o mască 40 x 22 x h60 cm. Bateria și alte accesorii prezente în poză nu sunt incluse. De ce vă recomand acest set? Vă scutește de alegerea pe bucăți a componentelor și de situații neprevăzute în care cumpărați lavoar și după trebuie să căutați o mască care să se integreze perfect cu restul componentelor și mai ales să fie compatibilă cu lavoarul.

Către magazin
Există variante diferite, dar și mai mari ale acestor piese de baie 
Daca totuși nu vă place acest model de set, există alte modele pe

Vivre

 

Iluminatul


Alt subiect din tema „Idei amenajări baie mică” ce trebuie discutat este iluminatul.În cazul în care oglinda nu are iluminat integrat, aceasta va trebui să aibă o sursă de iluminat separată față de cea principală. Este foarte important ca în cazul în care baia dumneavoastră este lipsită de o fereastră, lumina să fie împărțită pe țoață suprafața băii de corpul de iluminat principal, iar corpul separat pentru oglindă trebuie să fie focusat doar pe acea zonă.Culoarea luminii este recomandat să fie alb rece, aduce un aspect plăcut și creează senzația de spațiu.

În cazul acestei secțiuni, nu are rost recomandarea unui tip de plafoniere sau aplice, vă voi lasă câteva site-uri de unde puteți să vă inspirați.

Găsiți surse de iluminat pentru baie , sau 

 

Vasul de toaletă


În cazul vasului de toaletă în cazul băilor de dimensiuni mici, acesta e recomandat să aibă o formă rotunjită, eventual cu o bază mai îngustă. Dacă la începutul articolului am pornit pe ideea corpurilor suspendate, e o idee foarte bună ca și vasul de toaletă să aibă aceeași structură.

Recomandarea noastră în acest caz este vasul Gala Street. Acesta are o dimensiune de doar 53 centimetri și vine dotat cu un capac soft close.

Către magazin

 

Alte modele și oferte puteți găsi pe sau pe 

 

Alte sfaturi din categoria „Idei amenajări baie mică”


  • ușa neapărat trebuie să se deschidă în afară
  • cel mult două culori:folosirea mai multor culori poate afecta contrastul dintre acestea și o să ai impresia că intri într-un loc foarte aglomerat și apăsător.
  • rosturile dintre gresie și faianță trebuie să fie cât mai puțin vizibile, deci alege să le faci cât mai aproape de culoarea plăcilor de faianță și gresie.
  • faianța și gresia să aibă aceeași culoare și același model: e foarte important ca între gresie și faianță să existe o continuitate, acest lucru iți oferă senzația de spațiu.
Aici se incheie articolul cu tema „Idei amenajări baie mică”.Sper că ți-ai făcut o mică sau mare idee despre ceea ce trebuie să faci și sper că te-am ajutat în alegerea ta viitoare. Un alt articol pe care ți-l recomand este „Recomandări decorațiuni living

 

 

 

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top