cea mai buna cabina de dus

Cea mai buna cabina de dus

Trăim niște timpuri în care un simplu duș ne poate scăpa de stres, ne poate relaxa și binedispune, de aceea avem nevoie de cea mai bună cabină de duș pentru un duș de calitate, relaxant și nu doar un duș pentru că așa trebuie. Sincer vă zic, am sesiuni de duș sau de baie în cadă de 30-60 minute, eventual cu o cafea lângă, eu așa îmi încep ziua, ar trebui să incercați.

În articolul acesta îți voi recomanda câteva modele de cabine de duș cu recenzii foarte bune, atât modele simple, cât și modele cu funcții de relaxare multiple, de asemenea iți voi detalia și câteva criterii după care să te ghidezi atunci când iți alegi propria cabină de duș.

Cea mai buna cabina de dus

Cabină duș hidromasaj

Potrivită pentru băi mari și medii

Dimensiuni:90x90x210

Dimensiuni:90x90x210

Profil din aluminiu

6 duze hidromasaj

Aspect modern

Cea mai buna cabina de dus

Cabină duș Hidromasaj


Potrivită pentru băi mari și medii

Sticlă securizată 4mm

Dimensiuni:90x90x210

6 duze hidromasaj

Profil din aluminiu

Cea mai buna cabina de dus

Cabină de duș pătrată

 

Potrivită pentru băi mici

Sticlă securizată 6mm

Dimensiuni: 90x90x195

Uși glisante

Sticlă tratată anticalcar

Aspect modern

Cea mai buna cabina de dus

Cabină duș Walk In


Potrivită pentru băi mici

Sticlă securizată 6mm

Bară inox

Diferite dimensiuni

Aspect modern

Recomandări cea mai bună cabină de duș

Așa cum am promis, voi face 3 recomandări pentru cele mai bune cabine de duș o cabină de duș premium, o cabină de duș best buy și o cabină de duș walk in pentru băile mici.

Cabina de dus cu hidromasaj Sanotechnik

Cea mai buna cabina de dus

Pentru cei ce vor un plus de relaxare, recomand această cabină de duș cu hidromasaj, dotată cu 6 duze ce asigură această funcție ce este foarte folositoare după o zi de muncă obositoare, cădița este înaltă de 35 de centrimetri, are cadru metalic, iar cabina de duș are dimensiunile 90x90x210 ceea ce o face încăpătoare. Construcția este rezistentă, are la bază aluminiu, sticla securizată are 4 mm, mânere din abs, picioare reglabile, etajeră de sticlă.

Datorită formei și dimensiunilor, consider că este mai degrabă potrivită pentru băi mari sau medii. Ca și aspect, acesta este un mare plus, aduce o notă modernă băii tale și cu siguranța dușurile vor fi foarte relaxante.

Cabina dus Sanotechnik, patrata, sticla securizata 6mm, 90 x 90 x 195 cm

cabina dus patrata

O cabină de duș foarte solidă, cu uși glisante și sticlă securizată de 6 mm, este o cabină de duș perfectă pentru băile mici, care nu ocupă spațiu inutil, iar dimensiunile de 90x90x195 sunt destul de generoase. Geamul sticlei este deja tratat anticalcar din fabrica ceea ce este un mare avantaj. Ca și formă, aceasta este pătrată, iar ușile glisante au role duble metalice care permit detașarea ușoară.

Cabină duș walk-in AQUA CLASS

cea mai buna cabina de dus walk in

M-am ținut neapărat să vă recomand și un model de cabină de duș walk in, practic este un paravan de sticlă securizată și foarte rezistentă care vine fixată la bază, pe o laterală și sus printr-o bară prinsă în perete, este foarte aspectuoasă, modernă și ai un spațiu mai mare de duș într-o baie mică, eventual dacă vrei mai multă intimitate vei cumpăra un autocolant și îl vei lipi direct pe sticlă.

Acest model are mai multe dimensiuni de lățime, înălțimea fiind standard de 195 cm. Dimensiunile lățimii pornesc de la 50 de centrimetri și ajung la 100 de centimetri în funcție de preferințele și spațiul fiecăruia. Un alt aspect foarte important este sticla care are 6 mm grosime, foarte rezistentă. O rezistență mărită o oferă și bara stabilizatoare din inox 100%. Se recomandă totuși ca sticla securizată să fie montată de cineva specializat.

Cum să-ți alegi cea mai bună cabină de duș

Nu e suficient să te uiți la aspect, la funcții și la forma unei cabine de duș ca să știi că acea cabină e potrivită pentru tine, citește cu atenție criteriile de mai jos și alege varianta cea mai bună în funcție de ele.

Spațiul

Cred că este cel mai important criteriu atunci când alegi cabina de duș. Spațiul e într-o relație directă cu alegere mărimii și dimensiunilor cabinei de duș. În cazul în care baia ta este destul de mare, atunci o parte din grijile tale au dispărut, însă dacă baia ta are dimensiuni limitate ar trebui să te raportezi la acestea. Pentru o baie mică iți recomand cabină de duș walk in care ocupă exact acel spațiu, nimic în plus cum ar ocupa o cabină de duș standard.

Locație

De obicei cabinele de duș se montează pe colț, există atât cabine de duș pătrate, dreptunghiulare cât și curbate. Pentru a economisi mai mult spațiu, cele curbate sunt cele mai avantajoase și aduc un plus de aspect băii tale. În cazul în care baia ta este destul de spațioasă, poți cu siguranță să alegi o cabină de duș spațioasă, centrată pe mijlocul peretelui.

Stilul

Stilul de obicei depinde de fiecare în parte, vei găsi cabine de duș de la cele mai sofisticate, cu SPA și Jacuzzi până la cabine simple în care doar poți să te speli și eventual să reciți cu para de duș melodia preferată. :)) Trebuie să ți cont de funcțiile cabinei de duș, dacă stai undeva unde apa nu e de calitate și e foarte calcaroasă s-ar putea ca toate orificiile să se înfunde cu timpul dacă vei folosi o cabină de duș sofisticată cu multe funcții.

Sticla

Tipul de sticlă utilizat la cabina de duș este un detaliu printre cele mai importante, practic cu cât sticla este mai groasă, cu atât va fi mai rezistentă și mai durabilă. Grosimea sticlei ar fi bine să fie între 6 și 10 mm, puteți de asemenea să alegeți dacă sticla să aibă oglinda sau nu, sticla oglindită este multifuncțională și adaugă un aspect valoros cabinei de duș.

Caracteristici și funcții

Unele cabine de duș au de exemplu dotarea de aburi, este o dotare de lux pe care o poți avea chiar la tine acasă, deși costurile sunt destul de ridicate, confortul este maxim.

O altă funcție interesantă sunt dușurile cu diferite tipuri de jet. Acest lucru face ca un duș să fie mai relaxant, mai ales într-o zi lungă și obositoare. Trebuie să alegi aceste dotări dacă într-adevăr le vei folosi cum ar fi funcții precum hidromasaj.

Aici se încheie articolul despre „cea mai bună cabină de duș”. De asemenea vă recomand și alte articole asemănătoare foarte utile:

Distribuie pe: