cea mai buna cabina de dus

Cea mai buna cabina de dus

Trăim niște timpuri în care un simplu duș ne poate scăpa de stres, ne poate relaxa și binedispune, de aceea avem nevoie de cea mai bună cabină de duș pentru un duș de calitate, relaxant și nu doar un duș pentru că așa trebuie. Sincer vă zic, am sesiuni de duș sau de baie în cadă de 30-60 minute, eventual cu o cafea lângă, eu așa îmi încep ziua, ar trebui să incercați.

În articolul acesta îți voi recomanda câteva modele de cabine de duș cu recenzii foarte bune, atât modele simple, cât și modele cu funcții de relaxare multiple, de asemenea iți voi detalia și câteva criterii după care să te ghidezi atunci când iți alegi propria cabină de duș.

O cabină de duș trebuie atent selectată deoarece este o investiție care te va însoți câțiva ani, de aceea trebuie să fie o plăcere atunci când faci duș, să fie spațioasă, dar în același moment să fie compatibilă din punct de vedere estetic cu stilul băii tale.

Recomandări cea mai bună cabină de duș

Voi face 5 recomandări de cabine de duș pe care eu le-aș cumpăra. Alegerile sunt făcute în funcție de recenziile clienților, dar în același timp și de raportul preț calitate.

Cabina dus 80 x 80 x 195 cm cu cadita semirotund, geam palmier, Baterie de dus + Set de dus

Cabina dus 80 x 80 x 195 cm cu cadita semirotund, geam palmier, Baterie de dus + Set de dus

O ofertă foarte bună la un preț foarte bun. O cabină de duș la set cu cădiță, cu baterie și cu duș la un preț care e același de un an de zile. De ce scot în evidență aceste detalii ? Pentru că sunt produse care de-a lungul anului au fost mai ieftine și parcă îți pare rău dacă cumperi un produs cu 1000 de lei și acum 2 luni fusese 800, de aceea înseamnă că valoarea adevărată a acestei cabine de duș este chiar aceasta.

Dimensiunile cabinei de duș sunt 80x80x195, niște dimensiuni ce sunt potrivite pentru o baie micuță. Geamul acestei cabine are inscripții cu niște palmieri pentru un aspect mai deosebit. Grosimea geamului este de 5 mm, iar faptul că vine cu tot ceea ce ai nevoie pentru o cabină de duș este perfect, pentru că sincer, dacă cumperi toate acele componente separat, vei ieși mult mai scump.

Cabina de dus Cersanit ZIP, S154-004, Clean Pro, sticla temperata transparenta, 5 mm, 120x90x190 cm, profil Crom

cea mai buna cabina de dus

Această cabină de duș o deține prietena mea, am apucat de câteva ori să fac duș în ea și se simte extraordinar. Dimensiunile acesteia sunt printre cele mai mari pentru o cabină de duș, având 120x90x190, ai loc să te desfășori așa cum trebuie astfel încât să nu te simți presat de spațiul îngust.

Modelul se vede că este foarte închegat, este foarte solidă, iar sistemul de închidere presupune un magnet astfel încât ușa să nu se deschidă foarte ușor și să se fize foarte simplu. Forma acesteia este dreptunghiulară, geamul are grosimea de 5 mm, iar eu personal nu am găsit vreun defect acestei cabine.

Cabină duș walk-in AQUA CLASS

cea mai buna cabina de dus walk in

M-am ținut neapărat să vă recomand și un model de cabină de duș walk in, practic este un paravan de sticlă securizată și foarte rezistentă care vine fixată la bază, pe o laterală și sus printr-o bară prinsă în perete, este foarte aspectuoasă, modernă și ai un spațiu mai mare de duș într-o baie mică, eventual dacă vrei mai multă intimitate vei cumpăra un autocolant și îl vei lipi direct pe sticlă.

Acest model are mai multe dimensiuni de lățime, înălțimea fiind standard de 195 cm. Dimensiunile lățimii pornesc de la 50 de centrimetri și ajung la 100 de centimetri în funcție de preferințele și spațiul fiecăruia. Un alt aspect foarte important este sticla care are 6 mm grosime, foarte rezistentă. O rezistență mărită o oferă și bara stabilizatoare din inox 100%. Se recomandă totuși ca sticla securizată să fie montată de cineva specializat.

Set cabina de dus Roth OBR2 90×90 cu cadita de dus semirotunda Roth Dream-P

set cabina de dus

Set cabină de duș semirotundă ce este compusă din cabina de duș și cadița de duș. Scapi de o grijă și cumperi un set complet la un preț foarte bun. Dimensiunile acesteia sunt de 90x90x185, este o cabină potrivită pentru o baie mică.

Sticla acesteia are o grosime de 6mm, este transparentă și este tratată anti calcar, un detaliu foarte important dacă vrei să alegi cea mai buna cabină de duș.

Cabina de dus semirotunda Kolo Rekord 90×90

Cabina de dus semirotunda Kolo Rekord 90x90

Ultimul model ales este unul de buget, de dimensiuni 90×90, nici cea mai mare, dar nici cea mai mică. Este potrivită pentru băi mici sau medii. Nu uita că cea mai bună cabină de duș nu este cea mai scumpă ci cea care îți îndeplinește condițiile.

Rama este din aluminiu, grosimea geamului este de 4 cm, ușile sunt glisante, iar cabina vine fără cădiță de duș. Cădițele de duș pentru această cabină sunt cele de la Kolo First.

Cum să-ți alegi cea mai bună cabină de duș

Nu e suficient să te uiți la aspect, la funcții și la forma unei cabine de duș ca să știi că acea cabină e potrivită pentru tine, citește cu atenție criteriile de mai jos și alege varianta cea mai bună în funcție de ele.

Spațiul

Cred că este cel mai important criteriu atunci când alegi cabina de duș. Spațiul e într-o relație directă cu alegere mărimii și dimensiunilor cabinei de duș. În cazul în care baia ta este destul de mare, atunci o parte din grijile tale au dispărut, însă dacă baia ta are dimensiuni limitate ar trebui să te raportezi la acestea. Pentru o baie mică iți recomand cabină de duș walk in care ocupă exact acel spațiu, nimic în plus cum ar ocupa o cabină de duș standard.

Locație

De obicei cabinele de duș se montează pe colț, există atât cabine de duș pătrate, dreptunghiulare cât și curbate. Pentru a economisi mai mult spațiu, cele curbate sunt cele mai avantajoase și aduc un plus de aspect băii tale. În cazul în care baia ta este destul de spațioasă, poți cu siguranță să alegi o cabină de duș spațioasă, centrată pe mijlocul peretelui.

Stilul

Stilul de obicei depinde de fiecare în parte, vei găsi cabine de duș de la cele mai sofisticate, cu SPA și Jacuzzi până la cabine simple în care doar poți să te speli și eventual să reciți cu para de duș melodia preferată. :)) Trebuie să ți cont de funcțiile cabinei de duș, dacă stai undeva unde apa nu e de calitate și e foarte calcaroasă s-ar putea ca toate orificiile să se înfunde cu timpul dacă vei folosi o cabină de duș sofisticată cu multe funcții.

Sticla

Tipul de sticlă utilizat la cabina de duș este un detaliu printre cele mai importante, practic cu cât sticla este mai groasă, cu atât va fi mai rezistentă și mai durabilă. Grosimea sticlei ar fi bine să fie între 6 și 10 mm, puteți de asemenea să alegeți dacă sticla să aibă oglinda sau nu, sticla oglindită este multifuncțională și adaugă un aspect valoros cabinei de duș.

Caracteristici și funcții

Unele cabine de duș au de exemplu dotarea de aburi, este o dotare de lux pe care o poți avea chiar la tine acasă, deși costurile sunt destul de ridicate, confortul este maxim.

O altă funcție interesantă sunt dușurile cu diferite tipuri de jet. Acest lucru face ca un duș să fie mai relaxant, mai ales într-o zi lungă și obositoare. Trebuie să alegi aceste dotări dacă într-adevăr le vei folosi cum ar fi funcții precum hidromasaj.

De ce anume mai ai nevoie atunci când cumperi cea mai bună cabină de duș

O cabină de duș are nevoie și de o cădiță, o scurgere numită sifon, dușul propriu zis și bateria acestuia. Cădița de duș are rolul de a ajuta la fixarea cabinei de duș, de a aduce un plus de aspect cabinei de duș și în primul rând este necesară pentru evitarea inundării băii. Aceasta are niște margini mai ridicate care nu permit trecerea apei astfel încât aceasta să curgă înăuntrul băii dvs.

Care este cea mai buna cabina de dus ?

Cea mai buna cabina de dus este cea care se incadreaza in spatiul din baia ta, dar in acelasi timp si in bugetul tau. Important este ca rezultatul final sa fie pe placul tau.

Ce este o cabina de dus walk in ?

Cabina de dus walk in este de fapt un paravan ce se prinde cu ajutorul unei bari metalice de un perete alatural.Acestea devin din ce in ce mai cunoscute si mai apreciate.

Ce forma sa aleg pentru cabina de dus ?

Forma depinde de spatiul disponibil Ar trebui sa te gandesti cum este mai practic si mai ales sa nu ramai cu spatiu pe care nu-l mai poti folosi ulterior.

Aici se încheie articolul despre “cea mai bună cabină de duș”. De asemenea vă recomand și alte articole asemănătoare foarte utile:

Distribuie pe:

2 thoughts on “Cea mai buna cabina de dus”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top