Idei cadouri Valentine's Day

Idei cadouri Valentine’s Day 2022

Toți avem nevoie la un moment dat de Idei cadouri Valentine’s Day pentru partenerul nostru.


14 februarie sau Valentine’s Day reprezintă pentru cuplurile din întreaga lume o ocazie perfectă de a petrece timp cu persoana iubită, o ocazia perfectă de a oferi un mic cadou ( sau mare după caz). Ești aici probabil pentru că ești lipsit/a de inspirație și te-ai gândit că e mai ușor să scrii pe google “Idei cadouri Valentine’s Day”. Chiar e mai ușor și e de apreciat că-ți dai interesul și cauți idei, asta înseamnă că dorești să fie ceva cu adevărat special.

Nu prețul face cadoul.


Nu voi încerca să-ți irosesc timpul, iți voi transmite doar câteva dintre ideile mele apoi trecem la ceea ce toată lumea caută: “Idei cadouri Valentine’s Day”. În primul rând gestul tău ar trebui să conteze mai mult decât prețul surprizei, este foarte ușor să găsești cadouri scumpe, te duci în mall la primul magazin de bijuterii și îi iei o brățară de 500 de lei sau un ceas la 400 de lei și asta a însemnat pentru tine toată această căutare, dar oare pentru tine nu ar fi mai important să știi că partenerul tău și-a dat mai mult interesul și a reușit să facă o surpriză foarte frumoasă la un preț mult mai mic ?

De fapt pe tine nici nu ar trebui să te intereseze prețul cadoului primit de la partenerul tău, ar trebui să fie foarte important gestul.Deci astăzi ne vom concentra pe cadouri personalizate, cadouri simple dar atât de semnificative, toate la un preț accesibil.

La final de articol veți găsi o listă cu idei atât pentru el cât și pentru ea.

Idei cadouri Valentine’s Day pentru EA


Cum e și normal, doamnele și domnișoarele în față. În primul rand vreau să-ți zic că și eu sunt bărbat, iți transmit ideile pe care eu le consider importante pentru femeia de lângă mine atunci când vine vorba de un cadou.

Prima recomandare sau mai bine zis idee de cadou pentru partenera ta ar fi o floare. Ce floare? Evident că niște trandafiri.

 

1. Trandafiri criogenati

Trandafirii criogenati sunt acei trandafiri care pot rezista până la 25 de ani. Acest procest înseamnă de fapt uscare prin congelare.

trandafir criogenat

Dar o poză nu-ți este suficientă, așa că iți voi spune unde îl găsești. Lungimea acestuia este de 45 cm. În același timp, poți să alegi ce culoare să fie: roșu, roz, albastru, galben etc dar și să atașezi un mesaj scris lângă acesta. Mesajul scris este inclus în preț.

Către magazin

 

Un alt cadou superb ce conține tot un trandafir criogenat este Cupola Belle Rose și ursuleț.La acest ursuleț împreună cu trandafirul criogenat iți ofer și un cod de 10% reduceri la toate comenzile de pe site până pe 14 februarie. Codul este VDAY10 

Idei cadouri Valentine's Day 2022

Către magazin

Cu siguranță nu sunt singurele cadouri potrivite, pentru alte cadouri ce conțin trandafiri criogenati te rog intră aici: sau 

 

2. Trandafiri naturali

Trandafirii naturali vor fi în continuare o idee perfectă de cadou pentru partenera ta și nu aveau cum lipsească din categoria “Idei cadouri Valentine’s Day”, diferența o face aranjamentul, iți voi lăsa câteva idei de cadouri ce conțin trandafiri naturali apoi iți las direct linkurile către siteuri unde poți găsi și alte aranjamente.

Idei cadouri Valentine's Day 2022

Către magazin

 

Idei cadouri Valentine's Day 2022

Către magazin

Alte aranjamente cu flori găsești aici 

 

3. Bijuterii

Bijuteriile au și ele loc în topul “idei cadouri Valentine’s day” așa cum vă așteptați. Propunerea mea pentru voi sunt  brățările din argint.

Idei cadouri Valentine's Day 2022

Brățara se mulează perfect pe mână, este din argint 925 și este compatibilă cu talismanele din argint.Va fi ambalată cu grija într-un ambalaj premium perfect pentru partenera ta.

Către magazin

Alte modele găsești aici 

Talismane compatibile cu acestea găsiți aici 

 

Idei cadouri Valentine’s Day pentru EL


A venit rândul să ajutăm și doamenele sau domnișoarele să aleagă un cadou potrivit pentru partenerul lor. 

1. Parfumuri

Parfum pentru el, plăcerea mirosului pentru amândoi. Aici nu iți pot da o idee exactă, dar iți recomand parfumurile din gama Mont Blanc pe care le găsești aici.

către magazin

 

2. Shaker cocktail

Un avantaj mare pentru bărbații care fac sală este acest produs absolut senzațional, îl vă adora te asigur. Este ideal pentru cocktail-uri, băuturi fitness și milkshake proteic. Poți comanda 2, cu siguranță vei vrea și tu unul.

Idei cadouri Valentine's Day 2022

către magazin

 

3. Brățări

Indiferent dacă sunt din argint sau nu, brățările pot fi o idee bună de cadou pentru partenerul tău. Acestea oferă o imagine sporită a masculinității și cu siguranță ar fi încântat să le poarte.

Idei cadouri Valentine's Day 2022

Către magazin

Alte modele de brățări găsiți aici 

 

Idei cadouri Valentine’s Day comune


Set brățări cuplu soare și lună

Idei cadouri Valentine's Day 2022

către magazin

Există și cadouri practice care pot fi oferite, aceasta propunere va fi atât pentru femei cât și pentru bărbați. Din această categorie fac parte cănile cu mesaje, accesorii pentru piele, accesorii barbă, accesori machiaje. Vă puteți ghida de pe linkul de mai jos, veți fi uimiți câte lucruri puteți cumpăra atât pentru ea, cât și pentru el.

sau

 

 

Sper că articolul meu o să vă ajute, vă doresc o zi de Valentine’s Day cât mai specială.
Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top