Recomandări decorațiuni living

Idei decorațiuni living

Cauți idei decorațiuni living ? Ai nimerit unde trebuie.


Atunci când vine vorba de ide decorațiuni living lista este foarte mare, dar un lucru trebuie păstrat, bunul gust în așezarea acestora, dar și inspirația în alegerea lor. Daca dorești o reîmprospătare a livingului tău nu e nevoie să schimbi mobila, patul sau televizorul, este nevoie doar să adaptezi niste decorațiuni pentru living astfel încât acestea să-ți ofere impresia de ceva proaspăt și nou, un loc unde ți-ai petrece după amiaza și în care te-ai simți extraordinar.

decoratiuni living

Nu aglomera livingul cu decorațiuni, dar nici nu-l lăsa gol


Nimic nu se compară cu un living de poveste în care să-ți poți găzdui cu placere oaspeții, în care să-ți petreci momente plăcute cu familia ta. Pentru aceste lucruri, nu e suficient doar o canapea, o mobilă și un covor, e vorba de mult mai mult. Te poți gândi să-l amenajezi cu pernuțe decorative, cu sfeșnice deosebite sau chiar cu niște decorațiuni din metal. Fă-ți livingul după bunul plac, clasic, retro sau modern, dar nu exagera, așa cum lipsa decorațiunilor reprezintă un dezavantaj în amenajarea unui living și excesul acestora reprezintă cealaltă extremitate pe care nu cred că vrei să o adopți.

Primul obiect de mobilier care nu trebuie să lipsească din capitolul decorațiuni living.


Când e vorba de idei decorațiuni living, primul lucru care îmi vine în cap este măsuță pentru cafea. Cum le servești oaspeților tai cafeaua fără un astfel de accesoriu, probabil ori îi obligi indirect să-și tina cafeau fierbinte în mână, ori eventual le aduci un scaun din bucătărie pe care să o pună, cam ciudat nu ? Așa ziceam și eu. Pe lângă aspectul funcțional pe care tocmai l-am descris, un alt bonus al măsuței pentru cafea este aspectul estetic, oferă o eleganță de nedescris livingului tău, oferă aspectul de casă îngrijită cu atenție, aceste mici detalii pe care tu le oferi casei tale fac de multe ori diferența.

Eu sunt adeptul a ceva simplu, dar în același timp foarte elegant. Un alt aspect care trebuie luat în vedere este mărimea măsuței. Acest detaliu trebuie să se raporteze la mărimea livingului tău, living mare, măsuță de cafea mai mare, living mic, măsuță de cafea mică, living foarte mic, măsuță de cafea inexistentă.
Următorul aspect important este poziționarea acesteia, în cazul în care livingul tău nu este unul foarte mare, nu este recomandat să o pui în mijlocul acesteia, o poți pune undeva în apropierea canapelei sau a colțarului, dar fară a îngreuna accesul către acestea.

Acum este timpul și pentru câteva recomandări din partea noastră.

Măsuță de cafea

Dacă iți place să-ți decorezi livingul , măsuța aceasta este perfectă pentru tine, dar mai ales pentru livingul tău. Blatul este confecționat din sticlă transparentă, iar picioarele din MDF. Are următoarele dimensiuni: lungime 100 cm/lățime 60 cm/înălțime 45 cm.

masuta cafea

(Veți găsi pe siteul din link și câteva recenzii ale măsuței.)


Alte idei pentru decorațiuni living


Tablouri canvas

tablouri canvas

Continuăm cu alte idei decorațiuni living. Alte accesorii importante sunt tablourile. Tablourile sunt de diferite modele, însă astăzi ne vom axa pe tablourile canvas. Ce este un tablou canvas? Un tablou canvas reprezintă, de fapt, o imagine imprimată pe un material care poate fi pânză, material sintetic sau bumbac. Apoi, acel material este tăiat cu grijă și întins pe un cadru de lemn.

Astfel de tablouri veți găsi pe:

Surse de lumină suplimentare

Sursele de lumină suplimentare creează un ambient plăcut în livingul tău, există diferite spoturi, lustre sau lampadare care au un aspect deosebit și voi atrage atenția oricui, poți decora cu un lampadar de exemplu, avem un articol special pentru a recomanda câteva lampadare pe care îl găsești AICI.

lumina living

Multe modele de lustre, lampadare, spoturi, veioze vei găsi pe:

Ultimele recomandări din seria “idei decorațiuni living” pentru voi


  • oglinzi decorative
  • decorațiuni metalice pentru perete

Ultimele idei decorațiuni living pentru voi propuse de noi sunt decorațiunile pentru perete de tip metalic sau oglinzi decorative. Pentru pereții unde lumina naturală pică perfect, recomandăm obiecte metalice pentru a decora acel perete, însă pentru pereții care sunt luminați de veioze sau de bec, recomandăm oglinzile decorative.

oglinzi decorative

decoratiuni metalice perete

Secțiune întrebări frecvente

Ce nu ar trebui să lipsească din living?

1. Mobilă
2. Măsuța cafea
3. Covor
4. Perdele
5. Draperii
6. Tablouri
7. Decorațiuni și obiecte de artă.

Pot decora un living cu un buget redus?

Desigur, poți pune un tapet, surse de lumină noi, alt covor, altă perdea, plante decorative, tablouri, rearanjați mobilierul.

Care sunt cele 7 elemente ale unui design de interior?

Aceste elemente de design interior includ spațiu, linie, forme, lumină, culoare, textură și model; și menținerea lor echilibrată este cheia creării unui interior plăcut din punct de vedere estetic.

bucur ești pe pagina mea, articolul sper te ajute în luarea celor mai bune decizii. Iți recomand și următoarele 3 articole:

  1. Dormitoare complete
  2. 3 locuri de unde te poți inspira pentru amenajarea casei
  3. Recomandari decoratiuni de perete din metal

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top