cel mai bun lampadar pentru casa

Cel mai bun lampadar

Cel mai reușit iluminat este acela care nu iese în evidență, ci cel care pune în evidență decorul. Cel mai bun lampadar pentru interior are rolul deseori de a scoate în evidență alt decor, cum ar fi un fotoliu, sau un colt mai deosebit din camera ta.

Lampadarele sau lămpile de pozea sunt corpuri de iluminat suplimentare ce au rolul de a crea un ambient deosebit camerei unde este expus. Deși nu are rolul de a ieși în evidență pentru că el nu trebuie să fie principalul punct de interes, ci camera întreagă, modelul unui lampadar contează foarte mult.

Cum alegi cel mai bun lampadar

Cel mai bun lampadar pentru camera ta nu este chiar așa de greu de ales, dar există anumite detalii care fac diferența.

Lampadar în funcție de cameră

Lampadarul se alege și se poziționează în funcție de cameră.
Pentru living trebuie să alegi un lampadar care să aibă o lumină ambientală potrivita, care să pună în valoare un fotoliu, o canapea, un poster, tablou sau chiar o creație personală.

În dormitor poți amplasa 2 lampadare în lateralele patului, astfel încât să creezi o atmosferă relaxantă și intimă.

Pentru camera bebelușului ai nevoie de ceva discret, de veghe cum aș spune, ceva discret care să ofere puțină lumină ambientală camerei.

Lampadar în funcție de dimensiuni

Mărimea și dimensiunea lampadarului trebuie să fie raportată la înălțimea camerei. Imagineza-ți cum arătă un lampadar înalt într-o cameră nu foarte înalta, va ieși foarte mult în evidență într-un mod neplăcut.

lampadar scund

Deci dimensiunile lampadarului trebuie să fie direct proporționale cu înălțimea camerei.
Lampadar înalt pentru cameră înalta, lampadar scund pentru cameră cu tavan mai jos.

Funcționalitatea lampadarului

Gândește-te înainte la ce îl vei folosi. Lampadarul, deși este o sursă de lumină suplimentară are mai multe funcții. Acesta poate fi un simplu decor, poate să-ți ofere lumina ambientală atunci când vrei să citești sau pur și simplu să stai în pat și să te relaxezi sau poate să-ți ofere lumină suplimentară atunci când ai nevoie de aceasta.

Prețul lampadarului

Un preț mare nu înseamnă și un lampadar cu gust. Deseori persoanele care caută lampadare mai ieftine pentru că vor să economisească niște bani vor găsi modele mai reușite și mai potrivite pentru camerele lor pentru că vor caută pe mai multe site-uri sau magazine fizice.

Stabilește-ți un buget și nu îl depăși, vei găsi modele foarte bune și rezistente și la câteva sute de lei, în același timp vei găsi și modele de peste 1000 de lei.

Materialele din care este confecționat lampadarul

Cel mai important pentru un lampadar este să fie rezistent și stabil. Structura unui lampadar este deseori din metal sau lemn, pe când lampa este din plastic sau textilă. Indiferent ce materiale are lampadarul, important este să se potrivească designului din camera ta, să aibă o stabilitate bună și o rezistență optimă.

Modelul lampadarului

modele lampadar

Dacă vei căuta pe internet modele de lampadare vei fi uimit de ce vei vedea. Există sute de modele, care mai de care mai inventive și mai deosebite. În funcție de camera ta alege unul mai simplu sau unul cât mai sofisticat și mai decorativ. Există anumite modele clasice, simple, fără nimic deosebit sau modele cum este cel prezent în poza cu câteva locuri de depozitare.

Recomandări pentru cel mai bun lampadar

Așa cum v-am obișnuit, nu există articol scris fără recomandări de produse sau de site-uri de unde poți achiziționa produsul respectiv special pentru că nu irosi timp să-ți cauți singur. O dată ce ai ajuns pe site-ul meu, voi încercă să-ți ofer toate resursele necesare alegerilor tale.

Lampadar Lantada, lemn/metal

lampadar din lemn

Acest model deosebit de lampadar are o structură din lemn masiv de fag, otel, iar lampa este din țesătură. Are o înălțime de 150 cm și un diametru de 70 cm. Este potrivit atât pentru dormitor, cât și pentru living.

Lampadar Ray III, metal

lampadar negru

Un model, simplu, care nu are scopul de a atrage atentia ci de a pune în evidență anumite decoruri din camera ta. Este un model potrivit pentru birou sau pentru un living, așezat lângă un fotoliu sau lângă o canapea. Modelul este din metal ceea ce îi oferă o rezistență ridicată.

Lampadar Homitis

lampadar galben

Acest model este disponibil în 4 culori: negru, maro, bej și galben. Este un model deosebit și foarte practic pe care poți să depozitezi câteva decorațiuni. Are o înălțime de 163 cm și un dimetru de 45 cm, este potrivit îndeosebi pentru living. Acest model cu siguranță va ieși în evidență, va fi principalul punct de interes pentru livingul tău.

Lampadar Theo, metal/tesatura/sticla

lampadar sticla

Un model deosebit, argintiu, lucios cu o structură de fier, lampă textilă + sticlă. Perfect pentru decorarea unui dormitor sau living. Are o greutate de doar 3 kg, deci poate fi ușor mutat în orice loc dorești, o înălțime de 160 cm și un diametru de 40 cm.

Lampadar Ray VI otel, negru

lampadar 2 becuri

Imaginează-ți cum în lateralele acestui lampadar se află 2 fotolii, doar imagineza-ți acest decor cât de genial s-ar vedea și cât de mult ar pune în evidență acele fotolii lampadarul din imagine. Este un model deosebit, la un preț bun, cu o structură rezistentă și foarte frumos.

Aici se încheie articolul pentru “cel mai bun lampadar”. Sper că ai găsit modelul potrivit, fie în recomandări, fie în site-urile de mai jos pe care ți le recomand pentru a căuta modelul potrivit pentru casa și camera ta.

Alte modele de lampadare vei găsi pe:

De asemenea, iți recomand și articolul pentru “cel mai bun colțar”.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top