idei lustre living

15 idei lustre living

Deseori te întrebi ce lustra să mai pui în livingul tău, dar nu știi unde să cauți diferite modele recomandate? Nu-i nici o problemă, acum iți voi prezenta 15 idei lustre living de calitate și foarte frumoase.

Idei lustre living care vor ieși în evidență

Pentru a pune în evidență livingul tău ai nevoie de o lustră modernă sub diferite forme: geometrice sau alte forme inedite. În cazul în care culoarea ta este destul de colorată, folosește o lustră de o culoare neutră: alb, gri sau neagră, însă dacă camera ta este lipsită de culoare, nu strică o lustră galbenă, roșie sau multicoloră.

Lustră Blankenship din metal

lustra living din metal

Lustra are o greutate de 1 kg, o înălțime suspendata de 37 cm, 5 lumini și baza becului E14. Materialul primar din care aceasta este confecționată este metalul, iar metalul abajur este plasticul. Acest model îmbină clasicul cu modernul reușind cu succes să scoată în evidență livingul tău.

Lustra Elite

lustra living elite

Această lustră din metal și sticla nu putea să lipsească din tema de ” idei lustre living „. Este un model foarte modern, foarte deosebit, iar acel crom de pe margini îi oferă un aer premium. Va reuși cu siguranță să iți lumineze eficient camera și va ieși în evidență pentru oricine trece pragul casei tale.

vidaXL Lustră, negru

vidaXL Lustră, negru

În ultimul timp aceste modele de lustre au acaparat atenția multor persoane. Cu un design modern și abstract reușesc să se potrivească atât într-un living plin de culoare, cât și într-unul mai monocrom. Materialul din care este confecționată această lustră este metal iar fasungul becului este E27.

Lustra Romina

lustra romina living

Această lustră deosebită este accesorizata cu cristale, este cromată și are led integrad. Lumina emanată de aceasta va fi foarte puternica și va ilumina tot livingul tău și va ieși cu siguranță în evidență prin designul deosebit.

Lustra Porto

lustra porto living

Această lustră are un design modern, este din metal și sticlă, iar imprimeul de pe sticla o face și mai specială decât este. Filamentul becului compatibil este E14.

Lustra Lilian

lustra lilian

Superb, superb, superb. De 3 ori superb, acest model de lustră aduce spiritul toamnei în livingul tău. Este confecționată din metal și acril și se pun 4 becuri E14.

Lustră din lemn Hazel

lustra din lemn