12 modele lustre din lemn

12 modele lustre din lemn

Articolul acesta vă fi exclusiv despre modele lustre din lemn, ceva relativ nou și inovator pe piață din România. Designul și finisajul acestora le face să fie atât de deosebite și de potrivite indiferent de locul și camera unde sunt amplasate. Au un aspect plăcut, simplu, dar în același timp foarte modern, deci vei putea foarte ușor să le integrezi atât într-un mediu clasic, rustic, cât și într-unul modern.

Modelele de lustre din lemn sunt fabricate și confecționate cu atenție, întăi este gândit modelul, apoi este gândit modul în care sunt așezate elementele între ele urmând că lemnul să fie șlefuit, dat cu baiț și cu lac de 2 ori pentru a ieși un design perfect. Din respect pentru natură, producătorul folosește doar produse profesionale pe bază de apă. Într-un final, forma este dată cu ajutorul unui laser.

Recomandari modele lustre din lemn

Vă vom recomanda 12 modele lustre din lemn și lăsând caracteristici pentru fiecare în parte, alături și de linkul de unde le puteți achiziționa.

Corpurile de iluminat recomandate în acest articol vor fi livrate dezasamblate, ambalate cu grijă într-o cutie din mdf unde se află și instrucțiunile de asamblare ușor de înțeles. Acest proces de asamblare durează în jur de 5 minute și nu este nevoie de lipici sau șuruburi.

Lustra din lemn Hazel

recomandari lustre din lemn
modele lustre din lemn

Lustra Hazel va reuși să fie principalul punct de interes și atenție al camerei tale. Are un design pe cât de simplu, pe atât de modern. Poate fi folosită atât pentru living, cât și pentru dormitor sau hol. Produsele folosite sunt produse profesionale pe bază de apă pentru că producătorul are un respect deosebit pentru natură.

Produsul beneficiază de o cutie deosebită în care este împachetat pentru siguranță în timpul transportului. Această cutie poate fi folosită pentru depozitarea diferitelor produse.

Lustra din lemn Claire

lustra din lemn claire
lustra din lemn claire

Lustrele din lemn din categoria “Claire” au o formă ascuțită specifică spațiilor minimaliste. Finisajul acestei lustre este deosebit și va reuși cu siguranță să atragă atenția în camera ta.

Lustra beneficiază de o cutie deosebită din mdf de 4 mm în care vine ambalată pentru protecție în timpul transportului, aceasta poate fi ulterior folosită ca spațiu de depozitare.

Lustra din lemn Cerise

lustra din lemn cerise
lustra din lemn

Indiferent că ai o cameră amenajată într-un mod clasic sau modern, lustra din lemn din categoria Cerise se integrează perfect. Forma acestei lustre permite luminii să se împrăștie în întreaga încăpere. Toate produsele folosite sunt pe bază de apă din respect pentru natură.

Producătorul o împachetează într-o cutie din mdf pentru buna protecție pe parcursul transportului, iar aceasta va putea fi folosită drept spațiu de depozitare.

Lustra din lemn Midori

lustre din lemn
lustra din lemn midori

Spre deosebire de celelalte lustre din lemn, lustra Midori are o proporție mai mare caracterizată de rafinament și organizare. Finisajele sunt perfecte, iar modelele de pe plăci sunt extraordinare și creează o personalitate nouă pentru camera ta.

Producătorul folosește doar materiale pe bază de apă din respect pentru natură, iar transportul este asigurat într-o cutie din mdf care protejează lustra, dar mai presus de asta poate fi folosit și după că spațiu de depozitare.

Lustra din lemn Oblique

lustra din lemn oblique
lustra din lemn oblica

Tot cu un design minimalist, aceasta lustră este potrivită pentru locuri unde sunt mai multe atracții vizuale. Prin aspectul și organizarea plăcuțelor din lemn, aceasta va aduce o armonie în casa ta și o personalitate aparte.

Și în acest caz transportul include acea cutie ce se poate folosi drept cutie de depozitare.

Lustra din lemn Evolette

lustre din lemn living
lustra living din lemn

Acest tip de lustră din lemn are un design robust și solid și asta o face foarte compatibilă cu decorarea unui living mare și spațios. În funcție de imaginația fiecăruia, o putem vedea că pe un clasic, dar modern candelabru. Cu siguranță în camera unde va fi pusă, această lustră din seria Evolette vă atrage atenția atât prin design, cât și prin amplasarea geometrică a elementelor.

Lustra din lemn Vanda

lustra din lemn vanda
lustra vanda neagra

Recomandăm și o lustră din lemn neagră. Știm foarte bine că negrul da bine în combinație cu orice de aceea este foarte folosit. Imaginează-ți cât de frumos se reflectă lumina în acest negru lucios, în acest lemn lăcuit și finisat profesionist. Oriunde vei alege să o pui cu siguranță iți va aduce un plus de aspect și design în camera respectivă.

Lustra din lemn Asha-Wenge

lustra de lemn
lustra de lemn tip pendul

Aceasta încrucișare de elemente oferă un stil modern lustrei din lemn Asha ceea ce o face perfectă pentru fiecare cameră în care este pusă. Modul în care această lustră din lemn este vopsită o face unica, acel maro deschis prezent pe anumite elemente o scoate în evidență și îi oferă o personalitate aparte.

Lustra din lemn Freya

lustra din lemn freya
lustra din lemn ovala

Această lustră din lemn este confecționată din mesteacăn ce este considerat un material premium ce oferă o viață îndelungată de funcționare. Forma de sferă creează impresia de lustră completă, neiesita în relief. Este genul de lustră din lemn care se va impune în peisajul camerei tale și îi va oferi din unicitatea și frumusețea sa.

Lustra din lemn Calypso

lustra lemn calypso
modele lustre din lemn

Indiferent ce tip de decor are casa ta, această lustră se potrivește oriunde, indiferent că este o cameră amenajată modern sau rustic.Are o culoare deosebita, iar reflexiile luminii se vor vedea incredibil de frumos în lacul dat pe lemnul de calitate superioară.

Lustra din lemn Catris

lustre din lemn rustice
modele lustre rustice

Cu un aspect pe cât de simplu, pe atât de modern, această lustră va demeni principalul punct de atracție din camera ta. Deși la prima vedere are o formă des întâlnită în lumea lustrelor, simplul fapt că este confecționată atent din lemn o face mult mai specială.

Lustra din lemn Noa

lustra lemn noa
lustra rustica din lemn

Acest design al luistrei Noa vrea să scoată în evidență cât de frumos poate fi lemnul atunci când este prelucrat așa cum trebuie, cu materiale premium și cu produse ce protejează natura pe bază de apă. Designul îmbină romanticul cu modernul astfel că dacă intri într-o încăpere unde este prezența această lustră, primul gând pe care îl ai în cap este de unde o poți achiziționa 🙂

Istoria corpurilor de iluminat

Mă gândesc că după ce ai văzut evoluția lustrelor și cât de ingenios a devenit designul și utilitatea acestora, ai vrea să afli care este de fapt istoria pe scurt a corpurilor de iluminat. În momentul acesta nu mai alegem un corp de iluminat doar pentru a ne lumina încăperea, scopul lui principal a devenit scop de decor, astfel că se vede cum odată cu oamenii, au evoluat și produsele de genul.

De demult, principala sursă de lumină era focul, dar cu timpul oamenii din acel moment și-au dat seama că nu este suficient așa că au apărut torțele, arzătoarele și felinarele. Cu timpul acestea nu mai erau potrivite nevoilor așa că au apărut diferite corpuri de iluminat asta după apariția becului. Pe timpul acela, deținerea unui corp de iluminat era motiv de superioritate în societate.

Realizate inițial din piatră, lemn sau ceară, aceste elemente ce astăzi sunt numite corpuri de iluminat au devenit o adevărată expresie a gustului pentru designul casei, un adevărat motiv pentru care merita să-ți dai interesul în căutarea celui mai frumos model. Deși lemnul este cunoscut încă de demult, nu a încetat niciodată să fie un material din care se pot face lucruri și produse premium și cu gust.

Aici se încheie articolul pentru “modele lustre din lemn”. Cu siguranță aveți modele din care să alegeți, avantajul este că toate se potrivesc în general oricărui tip de cameră și nu te face să te întrebi dacă o să existe compatibilitate cromatică între elemente pentru că aceste culori se îmbină perfect cu orice.

De asemenea, vei găsi mai multe modele de astfel de produse pe

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top