12 modele lustre din lemn

12 modele lustre din lemn

Articolul acesta vă fi exclusiv despre modele lustre din lemn, ceva relativ nou și inovator pe piață din România. Designul și finisajul acestora le face să fie atât de deosebite și de potrivite indiferent de locul și camera unde sunt amplasate. Au un aspect plăcut, simplu, dar în același timp foarte modern, deci vei putea foarte ușor să le integrezi atât într-un mediu clasic, rustic, cât și într-unul modern.

Modelele de lustre din lemn sunt fabricate și confecționate cu atenție, întăi este gândit modelul, apoi este gândit modul în care sunt așezate elementele între ele urmând că lemnul să fie șlefuit, dat cu baiț și cu lac de 2 ori pentru a ieși un design perfect. Din respect pentru natură, producătorul folosește doar produse profesionale pe bază de apă. Într-un final, forma este dată cu ajutorul unui laser.

Recomandari modele lustre din lemn

Vă vom recomanda 12 modele lustre din lemn și lăsând caracteristici pentru fiecare în parte, alături și de linkul de unde le puteți achiziționa.

Corpurile de iluminat recomandate în acest articol vor fi livrate dezasamblate, ambalate cu grijă într-o cutie din mdf unde se află și instrucțiunile de asamblare ușor de înțeles. Acest proces de asamblare durează în jur de 5 minute și nu este nevoie de lipici sau șuruburi.

Lustra din lemn Hazel

recomandari lustre din lemn
modele lustre din lemn

Lustra Hazel va reuși să fie principalul punct de interes și atenție al camerei tale. Are un design pe cât de simplu, pe atât de modern. Poate fi folosită atât pentru living, cât și pentru dormitor sau hol. Produsele folosite sunt produse profesionale pe bază de apă pentru că producătorul are un respect deosebit pentru natură.

Produsul beneficiază de o cutie deosebită în care este împachetat pentru siguranță în timpul transportului. Această cutie poate fi folosită pentru depozitarea diferitelor produse.

Lustra din lemn Claire

lustra din lemn claire
lustra din lemn claire

Lustrele din lemn din categoria „Claire” au o formă ascuțită specifică spațiilor minimaliste. Finisajul acestei lustre este deosebit și va reuși cu siguranță să atragă atenția în camera ta.

Lustra beneficiază de o cutie deosebită din mdf de 4 mm în care vine ambalată pentru protecție în timpul transportului, aceasta poate fi ulterior folosită ca spațiu de depozitare.

Lustra din lemn Cerise

lustra din lemn cerise
lustra din lemn

Indiferent că ai o cameră amenajată într-un mod clasic sau modern, lustra din lemn din categoria Cerise se integrează perfect. Forma acestei lustre permite luminii să se împrăștie în întreaga încăpere. Toate produsele folosite sunt pe bază de apă din respect pentru natură.

Producătorul o împachetează într-o cutie din mdf pentru buna protecție pe parcursul transportului, iar aceasta va putea fi folosită drept spațiu de depozitare.

Lustra din lemn Midori

lustre din lemn
lustra din lemn midori

Spre deosebire de celelalte lustre din lemn, lustra Midori are o proporție mai mare caracterizată de rafinament și organizare. Finisajele sunt perfecte, iar modelele de pe plăci sunt extraordinare și creează o personalitate nouă pentru camera ta.

Producătorul folosește doar materiale pe bază de apă din respect pentru natură, iar transportul este asigurat într-o cutie din mdf care protejează lustra, dar mai presus de asta poate fi folosit și după că spațiu de depozitare.

Lustra din lemn Oblique

lustra din lemn oblique
lustra din lemn oblica

Tot cu un design minimalist, aceasta lustră este potrivită pentru locuri unde sunt mai multe atracții vizuale. Prin aspectul și organizarea plăcuțelor din lemn, aceasta va aduce o armonie în casa ta și o personalitate aparte.

Și în acest caz transportul include acea cutie ce se poate folosi drept cutie de depozitare.

Lustra din lemn Evolette