dormitoare complete

Seturi dormitoare complete

Da, ai citit bine, dormitoare complete. E mult mai simplu să te orientezi către acest gen de amenajare decât să-ți pierzi timpul cu întrebări de genul: „Oare acest dulap se potrivește cu patul ? Dar această comoda?”. Un dormitor complet conține piese esențiale precum:pat, dulap, comodă sau noptiere.

Ce trebuie să faci înainte să cauți dormitoare complete?


Înainte să navighezi pe internet sau să umbli prin magazine căutând astfel de dormitoare complete, asigura-te că va avea loc în dormitorul tău de acasă, ia o ruletă și măsoară locurile unde ar veni pusă fiecare componentă. După ce ai făcut asta, asigură-te că setul de dormitor complet are spații de depozitare suficiente pentru nevoile tale. Există  paturi cu ladă de depozitare, paturi cu sertare sau paturi fără nici un loc de depozitare. Dulapul asigură-te că este suficient de spațios.

În caz că spațiul dormitorului tău este limitat, alege un set format din pat, dulap și noptiere, fară comodă, care deseori este destul de mare și este recomandată unui dormitor cel puțin mediu ca și mărime. Tot în funcție de spațiul dormitorului tău, alege dimensiunea patului. Cea mai echilibrată dimensiune pentru un pat de 2 persoane amplasat într-un dormitor limitat ca și spatiu este 200×160.

După ce ți-ai făcut o idee clară legată de spațiul pe care îl ai la dispoziție, trebuie să te gândești și poziția lor în acea cameră. Noptierele trebuie puse în stangă, respectiv în dreapta patului. Poziția dulapului trebuie aleasă în funcție de căile de acces astfel încât să nu le afecteze.

Care sunt avantajele dormitoarelor complete?


Atunci când vine vorba de dormitoare complete, un mare avantaj este că primești totul într-un singur pachet, toate componentele au legătură unele cu altele, culorile se îmbină perfect, nu ești nevoit să alergi prin tot felul de magazine pentru a căuta o comodă potrivită sau niște noptiere care totuși să se potrivească cât de cât cu patul. Trăim într-o lume în care timpul este cel mai mare dușman al omului, din păcate trebuie să-l gestionăm și să-l organizam cât mai bine pentru acesta trebuie folosit pentru alte activități mult mai importante.

Pentru persoanele care au nevoie rapidă de a amenaja un dormitor într-un timp foarte scurt, aceste seturi formate dintr-un număr de piese de dormitor sunt cele mai indicate. Vă economisiți timpul, dar există și avantajul că nu puteți da gres așa cum se întâmplă uneori când se cumpără piese mobilier dormitor separate și nu există nici un fel de compatibilitate între ele, nici măcar cromatică.

De unde pot achiziționa astfel de dormitoare complete?


Cel mai simplu răspuns este: „de peste tot”. Că tot vorbeam mai sus de gestionare corectă a timpului, consider că este mult mai productiv să cauți astfel de produse pe internet, unele site-uri oferind și o perspectivă 3D asupra produselor astfel încât să nu mai fi nevoit să pierzi timpul prin magazine unde de multe ori există doar câteva produse expuse. 

Câteva magazine online unde poți găsi astfel de seturi de dormitoare:

Recomandarea noastră:


Orice articol scris de noi se va încheia întotdeauna și cu câteva recomandări, să scriem știm toți, să oferim și soluții la ceea ce am scris, puțini o fac. Recomandarea noastră pentru „dormitoare complete” este formată dintr-un dormitor format din 4 piese:pat, comodă TV și 2 noptiere.

model dormitor complet

Ca orice lucru pe care dorim să-l achiziționăm, contează extrem de mult calitatea și materialul din care este confecționat produsul. Fiind ceva esențial în alegerea produselor, detaliile legate de dormitor sunt următoarele:

 • 1 Pat tapitat cu piele ecologica Stilt Negru / Stejar, dimensiuni:
 • Pentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 217 cm, lăţime: 196,5 cm, înălţime capatai: 114,5 cm, greutate: 44,2 kg
 • Inaltime picioare: 15,5 cm
 • Inaltime cadru: 36 cm
 • Adancimea saltelei in pat: 5,5 cm
 • 2 Noptiere din lemn si furnir, cu 1 sertar Ford Stejar / Negru, dimensiuni: latime: 58 cm, adancime: 40 cm, inaltime: 55 cm, greutate: 17 kg
 • 1 Comoda din lemn si furnir, cu 6 sertare Ford Stejar / Negru, dimensiuni: latime: 120 cm, adancime: 46 cm, inaltime: 82,5 cm, greutate: 52 kg

Livrarea si returul sunt gratuite.  

către magazin

Set dormitor matrimonial Victoria


set mobila dormitor complet

Mereu trebuie să punem în balanță raportul preț-calitate, seturile de dormitoare complete sunt practice și în același timp te scapă de efortul de a căuta separat elementele și mai ales de a creea o compatibilitate între ele. Acest set se încadrează perfect în tema „seturi de dormitoare ieftine„, dar calitative.

 • Pentru saltea 200 x 180 cm : Lungime: 204 cm, lăţime: 185 cm, înălţime: 85 cm
 • 2 Noptiere, cu 2 sertare de dimensiuni: 46x41x40 cm
 • 1 dulap de dimensiuni:215x62x210 cm

către magazin

Set dormitor Idento


seturi dormitoare rustice

Dacă iți place mobilierul mai rustic, acest model este varianta perfectă pentru dormitorul tău. Ține cont de spațiul disponibil pe care îl ai pentru că atât dulapul cât și comoda au dimensiuni mari. Acest mobilier pentru dormitor este confecționat din pal melaminat și MDF.

Dormitorul este format dintr-un pat, o comodă cu 2 uși și 4 sertare, 2 noptiere și un dulap cu 3 uși.

 • dulap:159,5×60,5×216,5 cm
 • pat:167,5x207x81 cm
 • comodă: 154,5×44,5×90 cm
 • noptieră:54,5x41x47 cm

către magazin

Set dormitor Milana


mobilier pentru dormitor

Se poate observa ușor din poza atașată a acestui set de dormitor cât de modern este și ce frumos se încadrează într-un dormitor. Se poate vedea cum toate componentele au o compatibilitate maximă care vor oferi dormitorului tău un nou aspect.

Setul dispune de următoarele componente:

 • 1 dulap cu rafturi și bară de haine de dimensiune L180x52xH207cm
 • 1 comodă de dimensiune L120x42xH88cm
 • 1 pat 2 persoane de dimensiune L163x205xH68 cm
 • 2 noptiere de dimensiune L50x42xH44cm

Salteaua compatibilă trebuie să aibă dimensiunea de 200×160 și nu este inclusă în set.

către magazin

 

Ce s-ar mai încadra perfect într-un astfel de dormitor?


Primul lucru care îmi vine în minte sunt veiozele, mi se par niște accesorii pe cât de simple, pe atât de moderne, care oferă o personalitate aparte dormitorului tău. Au atât rol funcțional, iți oferă lumină suficientă pentru citit și alte activități care nu necesită lumină multă, cât și rol estetic. În opinia mea nu ar trebui să existe noptiere în dormitor fără niște veioze care s-ar încadra perfect în peisaj. Așa cum ne-am propus ca pagină, dorim să vă facem câteva recomandări, de data aceasta vă voi lasă link la o categorie întreagă de veioze.

  În concluzie, sper că te-am inspirat măcar 50% față de cât mi-am propus eu în legătură cu dormitoare complete, nu uita să te întorci pentru alte inspirații, 

Distribuie pe:

4 thoughts on “Seturi dormitoare complete”

 1. Hello Bogdan ! Thanks for sharing! Foarte interesant articol. Astept un articol de tipul :Din ce tip de lemn trebuie sa fie patul meu SAU Combinatii de culori pentru dormitor. Mult success pe mai departe. Asteptam si articolul cu nr 1000 !

Leave a Comment