figurine decorative

Idei de cadouri pentru casă – Statuete și figurine decorative pentru casă

Idei de cadouri pentru casă știm cu toții, dar oare am încercat vreodată să ieșim din zona noastră de confort ? Dacă asta cauți, înseamnă că ai nimerit unde trebuie. Astăzi îți voi recomanda câteva modele de cadouri deosebite și anume statuete decorative și figurine care pot fi oferite indiferent de ocazie.

Avem câteva modele de prezentat foarte potrivite drept cadouri de cuplu sau cadouri pentru persoane ce tocmai s-au căsătorit, cât și cadouri pentru familie sau cadouri pentru prieteni.Idei de cadouri pentru casă și statuete decorative

Așa cum deja am anunțat mai sus, vă voi ofere cele mai bune idei de cadouri pentru diferite momente, mai exact statuete decorative cu diferite tematici.

Figurină cadou Two Hands

figurina two hands

O figurină tematică care poate fi oferită oricărei persoane pentru a demonstra iubirea și dragostea pentru acea persoană sau chiar și o relație puternică de prietenie. Este un cadou foarte deosebit, dar mai ales un cadou care arată foarte bine, nu deseori persoanele se gândesc la astfel de cadouri. Ca și material, aceasta este fabricată din rășină sintetică.

Dimensiuni figurină decorativă:

  • Înălțime: 29 cm
  • Lungime: 13.5 cm
  • Lățime: 8 cm

Figurină cadou Silence

figurina silence

O figurină decorativă care nu are o însemnătate anume, ci însemnătatea pur și simplu i-o poți oferi chiar tu. Este un model deosebit, fabricat tot din rășină sintetică.

Dimensiuni figurină decorativă:

  • Înălțime: 39 cm
  • Lungime: 13 cm
  • Lățime: 13 cm

Figurină cadou motivațională

cadou motivational

Un prieten sau un membru de familie a cunoscut succesul sau chiar vrei să-l motivezi printr-un cadou motivațional? Această figurină este perfectă pentru a oferi un strop de încredere persoanei care are nevoie de asta sau unei persoane care a muncit să ajungă unde este acum, iar acest cadou îi va aduce aminte mereu cât de mult a contat munca depusă.

Figurină cadou iubire

figurina iubire

Ți-ai supărat iubirea și vrei s-o faci să-i treacă? Dovedește-ți iubirea prin acest cadou 😀 Desigur că glumesc. Este un cadou prin care se face dovada iubirii, poate fi potrivită drept cadou de cuplu și poate fi oferit atât de fată cât și de băiat sau poate fi oferit chiar de către părinți pentru copiii lor sau invers.

Figurină cadou familie

figurina familie

Știm cu toții că familia este lucrul cel mai de preț în această viață și acest tip de cadou este perfect pentru a arăta iubirea și recunoștința pentru familia ta. Este un cadou potrivit de oferit atât de către copil, cât și de părinți. Materialul ce a contribuit la fabricarea acestei decorațiune este lemn, iar acel cadru rotund este din metal.

Figurină cadou cuplu

cadou cuplu

Cadou pentru cuplu sau cadou pentru prieteni foarte buni. Este un cadou inedit ce poate fi oferit între parteneri sau de către alte persoane pentru un cuplu. Oamenii rareori sunt obișnuiți să primească astfel de cadouri pentru că ne-am obișnuit să oferim ce cumpără toată lumea. Acest cadou o să iasă cu siguranță în evidență.

Figurină cadou mama și copilul

cadou mama si copilul

Copilul este cea mai importantă persoană pentru o mamă, nu ar strica ca de ziua ei sau chiar de ziua mamei să-i oferi un astfel de cadou pentru mamă sau chiar atunci când mama a născut recent. Va fi un cadou foarte emoționant pe care îl va îndrăgi necondiționat.

Figurină cadou cuplu

cadou cuplu iubire

Cadou pentru cuplu, special pentru proaspeții îndrăgostiți sau chiar pentru un cuplu ce tocmai a format o familie. Prin acest cadou practic vă reamintiți tot parcursul vostru prin care ați clădit iubirea ce o împărțiți în prezent.

Figurină cadou cuplu

figurina cuplu

Încă un cadou pentru cuplu perfect, doar uită-te la cum arată și câtă emoție poate exprima. Susprinde-ți partenerul cu acest cadou deosebit pe care nu multe persoane se gândesc să-l ofere.

Figurină cadou întâlnire romantică

cadou intalnire romantica

V-ați cunoscut în oraș, la o cină romantică sau pur și simplu la un suc ? Acest cadou pentru cuplu este special conceput pentru a transmite acest mesaj și practic ți-ar aminti de fiecare dată de primul vostru moment petrecut împreună și de începutul vostru și al iubirii voastre.

Figurină cadou familie

cadou familie

În această figurină cei doi copilași mai mari sunt o fetiță și un băiețel, iar cel din brațele mamei poate fi considerat orice, deci este o figurină perfectă pentru o familie cu doi băieți și o fată sau cu doua fete și un băiat. Aceasta transmite unitatea și iubirea dintre membrii familiei.

Figurină cadou iubitor cărți

cadou iubitor carti

Persoana căreia vrei să-i oferi un cadou este un cititor înrăit ? Poți să-i oferi cadou niște cărți, dar dacă nu știi foarte bine ce fel de cărți i-ar plăcea, ai putea să-i oferi acest cadou pentru iubitori de cărți.

Figurină cadou graviduță

idei de cadouri

Cu siguranță nu vei uita niciodată momentul când ai născut sau timpul în care erai gravidă, dar prin acest cadou vei surprinde acel moment și îți vei aduce de fiecare dată de acel moment atunci când o vei vedea.

Aici se încheie articolul despre “idei de cadouri”. Sper că te-am inspirat și vei face alegerea corectă, de altfel dacă dorești să vezi mai multe modele o poți face aici “decorațiuni tematice”.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top