decoratiuni gradina

Modele decoratiuni gradina

A venit momentul să ne decorăm grădina și terasa cu cele mai deosebite modele de decoratiuni gradină, care mai de care mai deosebite și mai simpatice. Decorațiunile pentru grădină au rolul de a o înfrumuseța și în funcție de acestea, anumite figurine și decorațiuni par reale, o să vezi în articolul acesta.

Cuvinte puține, modele multe, pe acest principiu va funcționa acest articol. Având în vedere soarele și ploaia, majoritatea decorațiunilor de grădină vor fi din metal, pentru că acestea nu se degradează și ulterior pot fi chiar vopsite pentru o nouă prospețime. Respectivele modele sunt deosebite și cu siguranță nu mulți mai au așa ceva, deci vor fi un punct de interes foarte mare.

Când toată lume alege aceleași modele de decorațiuni grădină, alege tu să fii unic și să alegi ceva cu adevărat calitativ așa cum sunt produsele prezentate în acest articol, în primul rând confecționate manual și ca și material sunt din metal, deci nu mai ai griji că le plouă sau le bat soarele și după se crapă sau se rup cum sunt decorațiunile de grădină din plastic sau din diferite materiale sensibile.

Decorațiuni grădină și terasă

O listă cu decorațiuni grădină și terasă sub diferite forme perfecte pentru a aduce un aspect nou grădinii tale. Ca și preț, unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine datorită faptului că sunt lucrate manual și mai ales prețul este influențat de dimensiuni și de aspectul decorațiunii.

Decorațiune grădină căsuță pentru păsări

decoratiune gradina casuta pentru pasari

Căsuța este din metal, deci nu se va degrada odată cu trecerea timpului, o poți pune oriunde pe terasa ta sau în grădina ta într-un pomișor. Păsările ce îți vizitează gospodăria vor fi foarte încântate atunci când se vor obișnui cu ea și o vor folosi.

decorațiune metal grădină

Dimensiunile acestei decorațiuni sub formă de căsuță pentru păsări sunt:

  • 31 cm înălțime
  • 16 cm lungime
  • 25 cm lățime

Set 2 decorațiuni metal

set 2 decoratiuni metal pentru gradina

Dacă vrei ceva mai voluminos, cu înălțimea de 66 de centimetri îți recomand acest set foarte deosebit din metal. Este o decorațiune de grădină sau de terasă perfectă pentru oricine. Ai văzut deseori astfel de decorațiuni deosebite? Dacă le vei cumpăra cu siguranță te va întreba toată lumea de unde le ai.

Figurina metal Metal Boy

decoratiune metalica

Decorațiunea pentru grădină este confecționată manual și prezintă înfățișarea unui băiețel, ca și material, aceasta este din metal, deci are o rezistență în timp mult mai ridicată. Dacă ai și copii, e un bonus această figurină din metal, cu siguranță îi va încânta.

Ca și dimensiuni ale acestei decorațiuni pentru grădină, acestea sunt 32x4x17 cm.

Decorațiune grădină pasăre

decoratiune gradina metalica pasare

Tot lucrată manual este și această decorațiune grădină ce ilustrează o pasăre în zbor. Ca și dimensiune, aceasta măsoară 130x30x27 cm. Imaginează-ți ce frumos ar veni dacă o înfigi în centrul unor caucicuri vopsite, ar da cu totul altă imagine peisajului din grădina ta.

Decorațiune grădină figurină veveriță

decoratiune metalica veverita

Decorațiuni grădină sub forma unei veverițe potrivite pentru a decora un copac din grădina ta, la fel ca toate celelalte decorațiuni pentru grădină și terasă și aceasta este lucrată manual și confecționată din metal. Dimensiunile acestei decorațiuni sunt următoarele: 34x4x30 cm

Decorațiune grădină metal cocoș

Modele decoratiuni gradina

Ingenios nu? Uită-te doar cum arată într-un peisaj verde, cu siguranță lumea care trece prin fața curții tale se întreabă în primele secunde dacă acesta este adevărat și ține minte, este confecționat manual și foarte calitativ din metal. Toate acele culori îmbină perfect peisajul dintre decorațiunea sub formă de cocoș și gazon, pomisori etc. Dimensiunile sunt generoase și anume:47x38x13 cm

Decorațiune metal fetiță în leagăn

decoratiune de gradina sub forma unei fetite in leagan

Decorațiune de grădină sub forma unei figurine metalice cu o fetiță ce se află în leagăn. O decorațiune foarte drăguță și va fi un punct de interes al grădinii tale, ca și dimensiune aceasta are:62x9x44 cm

Set 2 decorațiuni multicolore

Modele decoratiuni gradina

Ultima decorațiune pentru grădină este formată din 2 figurine multicolore, foarte premium finisate manual ce au dimensiunile:10x14x130 cm.

decoratiuni gradina

În această imagine poți vedea atât prima căsuță prezentată mai sus, cât și aceste 2 figurine multicolore. Au loc de amplasare multiple, atât în anumite suporturi cât și în gazon pur și simplu. Lasă frâu liber imaginației și decorează grădina ta așa cum îți place ție.

Cât despre articolul legat de decorațiuni grădină, aici se încheie. Sper doar că ți-am oferit o nouă viziune legată de acestea și vei alege înțelept. De asemenea, un alt articol ce este de mare interes pe această temă este “suporturi metalice pentru flori”

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top