solutie curatat gresia si faianta

Solutie curatat gresia si faianta

Mulți din comunitatea pe care o am creeată pe facebook formată într-un grup de facebook numit Idei și solutii amenajari casă și grădină” în care poți intra și tu apăsân pe titlul respectiv, mi-au cerut să fac un articol pentru cea mai bună soluție curătat gresia si faianța după renovare, dar și în cazul în care vrei să redai aspectul nou al acesteia sau pur și simplu s-a murdărit.

Soluția prezentată mai jos a fost folosită chiar de mine, deci în acest articol nu voi vorbi din auzite, ci din propria mea experiență. În imaginea de mai jos vei vedea rezultatul final. Având un hol destul de mare, chiar a fost o sarcină destul de solicitantă, cred că după curățarea cu acest acid poți continua să ștergi cu produsele pe care obișnuiai să le folosești, dar la câteva zile sau săptămâni în funcție de gradul de murdărie, poți folosi din nou acest detergent acid.

solutie curatata gresia si faianta

Aceasta nu a fost folosită după o renovare, ci pur și simplu avea câteva pete în imprimeurile plăcilor de gresie pe care nu le-am putut elimina cu nici o soluție cunoscută.

mapei keranet liquido

Acesta este soluția de curățat gresia și faianța despre care vreau să vă aduc la cunoștință, mulți mi-au cerut să mă interesez, să testez dacă am ocazia soluții și să le trimit acest articol pentru a vedea exact ce a funcționat extrem de bine chiar dacă eu am și un cățel nebun în casă și o pisică care uneori fac destulă mizerie.

Cum să o folosești eficient

Ca să dea randament există câteva reguli pe care trebuie să le respecți, în primul rând este indicat să folosești niște mănuși de cauciuc și ochelari de protecție deoarece această soluție este de fapt un acid.

Nu este recomandat să-l folosești pe marmură, roci calcaroase sau suprafețe glazurate.

Cum se aplică: Indinde soluția cu o cârpă sau cu un mop pe suprafața respectivă și las-o să acționeze 5 minute apoi frecă suprafața cu un burete sau cu o perie pentru un rezultat excelent. În poza de mai sus se vede strălucirea oferită, din păcate nu am o poză înainte de aplicare, dar vă asigur că acele imprimeuri din gresie aveau o altă culoare diferită de cea originală.

manusi protectie
Mănuși protecție

Îți recomand și aceste perechi de ochelari de protecție și mănuși pe care le vei găsi la același magazin de unde vei poți cumpăra și soluția de curățat gresia și faianța. Este foarte important să le folosești pentru a nu avea parte de iritații ale pielii sau afecțiuni ale ochilor.

ochelari protectie
Ochelari protecție

Avantajul cel mai important: Cel mai important aspect de avut în vedere este că acest acid nu deteriorează rosturile dintre plăcile de gresie sau de faianță, astfel că-l poți aplica la rând, uniform și fără grijă că va afecta ceva.

Soluția respectivă se poate utiliza atât la interior cât și la exterior pentru:plăci ceramice, mozaic, lavoare, căzi, oțel inoxidabil, aluminiu, crom și chiar pentru îndepărtarea petelor de rugină. Pe lângă murdăria propriu zisă acest acid poate curăța foarte ușor uleiurile, petele de var, ciment și eflorescentele.

O demonstrație vă este arătată și în acest video astfel încât să vă asigurați și să priviți cu ochii voștri cum iși face treaba această soluție pe care eu am avut norocul să o încerc la recomandarea unui prieten, urmând ca mai jos să vă las fișa tehnică a produsului.

Fișa tehnică a produsului

Solutie curatat gresia si faianta
Solutie curatat gresia si faianta

Aici se încheie articolul despre “soluție curatat gresia si faianta”. Sper că vor exista mulți utilizatori mulțumiți și aștept recenziile voastre chiar în acest articol în secțiunea de mai jos de comentarii. De asemenea poate fi un subiect mare de interes pentru tine și articolul despre “reconditionarea mobilei-cum să faci asta chiar tu”.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top