idei de ghivece pentru gradina

Idei de ghivece pentru gradina – Modelele anului 2021

În prezentul articol o să vă împărtășesc 10 idei de ghivece pentru gradina voastră, care mai de care mai speciale și mai aspectuoase, ghivece de calitate care nu vor fi afectate de trecerea timpului. Ca și variante o să aveți pentru toate bugetele, astfel încât toată lumea să poată beneficia de recomandările mele.

Deși ghivecele din plastic sunt foarte ieftine, de cele mai multe ori se degradează din cauza soarelui puternic și își schimbă culoarea, se sparg și nu mai sunt deloc așa cum erau când au fost cumpărate, de aceea în acest articol marea majoritate a ghivecelor vor fi din materiale de înaltă calitate.

10 idei de ghivece pentru gradina

Așa cum deja am anunțat, o să vă ofer 10 idei de ghivece pentru gradina, ordinea acestora nu reprezintă vreun top, ci este pur aleatorie.

Set 3 ghivece pentru gradina

idei ghivece pentru gradina

Setul conține 3 ghivece de grădină de dimensiuni diferite după cum urmează:

  • Diametrul de 27 cm și înălțime 26 de cm
  • Diametrul de 34 cm și înălțimea de 33 de cm
  • Diametrul de 42 cm și înălțimea de 41 de cm

Acestea sunt confecționate din FIBERCLAY. Ce este acesta ? Este un material rezistent la intemperii care a fost realizat prin combinarea argilei cu fibra de sticlă. Pe lângă rezistența oferită, acesta permite plantelor să respire, este foarte aspectuos, au o greutate potrivită astfel încât e ușor de mutat dintr-un loc în altul, dar e imposibil de doborât de un vânt puternic.

Set 3 ghivece pentru gradina din FIBERCLAY

Idei de ghivece pentru gradina - Modelele anului 2021

Acest set de 3 ghivece sunt fabricate din același material ca cele anterioare și anume Fiberclay. Dimensiunile acestora sunt următoarele:

  • Diametru 22 cm, înălțime 20 cm
  • Diametru 28 cm, înălțimea 26 cm
  • Diametru 35 cm, înălțime 32 cm

Avantajul acestora sunt rezistența în timp, dar și aspectul foarte modern care va oferi o nouă înfățișare grădinii sau terasei tale.

Ghiveci pentru gradina suspendat

Idei de ghivece pentru gradina - Modelele anului 2021

Model care poate fi așezat pe un gard sau un perete, fiind prevăzut deja cu 2 găuri de prindere astfel încât să nu fie nevoie să-l găurești tu, e perfect pentru plante verzi sau flori coborâtoare.

Dimensiunile acestui ghiveci pentru gradina suspendat sunt 40 diametru, iar ca și material, acesta e fabricat din fiberstone, un material rezistent bazat pe combinarea fibrei de sticlă cu pulberea de piatră.

Ghiveci pentru grădină înalt

ghiveci pentru gradina înalt

Un model ce se prezintă ca un ghiveci pentru grădină ceva mai înalt, cu înălțimea de 42 de centimetri și diametrul de 28 centimetri, ca și aspect, acesta se prezintă impecabil, atrage atenția din prima iar florile tale vor arăta excelent în acest ghiveci/vază.

Ghiveci de grădină portret

ghiveci de gradina portret

Un ghiveci mai deosebit, artistic, de aceea și prețul ceva mai ridicat, dar credeți-mă, merită toți acești bani, e suficient să-ți cumperi unul, iar grădina ta își va schimba în totalitate aspectul.

Acesta este realizat din compozit, este potrivit pentru exterior și aredimensiunile: Lățimea: 31 cm, Înălțimea: 45 cm, Diametru: 40 cm

Set 3 ghivece pentru gradina maro

idei de ghivece pentru gradina