idei de ghivece pentru gradina

Idei de ghivece pentru gradina – Modelele anului 2022

În prezentul articol o să vă împărtășesc 10 idei de ghivece pentru gradina voastră, care mai de care mai speciale și mai aspectuoase, ghivece de calitate care nu vor fi afectate de trecerea timpului. Ca și variante o să aveți pentru toate bugetele, astfel încât toată lumea să poată beneficia de recomandările mele.

Deși ghivecele din plastic sunt foarte ieftine, de cele mai multe ori se degradează din cauza soarelui puternic și își schimbă culoarea, se sparg și nu mai sunt deloc așa cum erau când au fost cumpărate, de aceea în acest articol marea majoritate a ghivecelor vor fi din materiale de înaltă calitate.

10 idei de ghivece pentru gradina

Așa cum deja am anunțat, o să vă ofer 10 idei de ghivece pentru gradina, ordinea acestora nu reprezintă vreun top, ci este pur aleatorie.

Set 3 ghivece pentru gradina

idei ghivece pentru gradina

Setul conține 3 ghivece de grădină de dimensiuni diferite după cum urmează:

  • Diametrul de 27 cm și înălțime 26 de cm
  • Diametrul de 34 cm și înălțimea de 33 de cm
  • Diametrul de 42 cm și înălțimea de 41 de cm

Acestea sunt confecționate din FIBERCLAY. Ce este acesta ? Este un material rezistent la intemperii care a fost realizat prin combinarea argilei cu fibra de sticlă. Pe lângă rezistența oferită, acesta permite plantelor să respire, este foarte aspectuos, au o greutate potrivită astfel încât e ușor de mutat dintr-un loc în altul, dar e imposibil de doborât de un vânt puternic.

Set 3 ghivece pentru gradina din FIBERCLAY

Idei de ghivece pentru gradina - Modelele anului 2022

Acest set de 3 ghivece sunt fabricate din același material ca cele anterioare și anume Fiberclay. Dimensiunile acestora sunt următoarele:

  • Diametru 22 cm, înălțime 20 cm
  • Diametru 28 cm, înălțimea 26 cm
  • Diametru 35 cm, înălțime 32 cm

Avantajul acestora sunt rezistența în timp, dar și aspectul foarte modern care va oferi o nouă înfățișare grădinii sau terasei tale.

Ghiveci pentru gradina suspendat

Idei de ghivece pentru gradina - Modelele anului 2022

Model care poate fi așezat pe un gard sau un perete, fiind prevăzut deja cu 2 găuri de prindere astfel încât să nu fie nevoie să-l găurești tu, e perfect pentru plante verzi sau flori coborâtoare.

Dimensiunile acestui ghiveci pentru gradina suspendat sunt 40 diametru, iar ca și material, acesta e fabricat din fiberstone, un material rezistent bazat pe combinarea fibrei de sticlă cu pulberea de piatră.

Ghiveci pentru grădină înalt

ghiveci pentru gradina înalt

Un model ce se prezintă ca un ghiveci pentru grădină ceva mai înalt, cu înălțimea de 42 de centimetri și diametrul de 28 centimetri, ca și aspect, acesta se prezintă impecabil, atrage atenția din prima iar florile tale vor arăta excelent în acest ghiveci/vază.

Ghiveci de grădină portret

ghiveci de gradina portret

Un ghiveci mai deosebit, artistic, de aceea și prețul ceva mai ridicat, dar credeți-mă, merită toți acești bani, e suficient să-ți cumperi unul, iar grădina ta își va schimba în totalitate aspectul.

Acesta este realizat din compozit, este potrivit pentru exterior și aredimensiunile: Lățimea: 31 cm, Înălțimea: 45 cm, Diametru: 40 cm

Set 3 ghivece pentru gradina maro

idei de ghivece pentru gradina

Un alt set de 3 ghivece pentru grădină de diverse dimensiuni: 23 cm lățime cu 23 cm înălțime, 28 cm lățime cu 28 cm înălțime și 34 cm lățime cu 30 cm înălțime, numai bune pentru a fi așezate în grădina ta pentru un aspect proaspăt. Acestea sunt confecționate tot din fiberclay.

Ghiveci de grădină fluture

ghiveci pentru gradina fluture

Ghiveci de grădină sub forma unui fluture, ceva artistic, original, unic care va schimba aspectul grădinii tale cu siguranță, în care poți planta orice plantă sau floare dorești. Acesta este realizat din compozit, un material de calitate care face față la exterior.

Ghiveci pentru grădină mozaic

ghiveci mozaic

Dacă aș fi făcut un top cu cele mai frumoase ghivece pentru grădină, acesta ar fi fost cu siguranță pe primele locuri, având în vedere aspectul și compoziția sa din compozit, dimensiunile generoase însemând 41 cm înălțime și 27 cm diametru, dar și prețul, acesta reprezintă un BEST BUY.

Ghiveci pentru grădină din inox

Idei de ghivece pentru gradina - Modelele anului 2022

Un ghiveci sclipitor din oțel inoxidabil care poate fi folosit atât la interior, cât și la exterior. Acesta are 35 cm înălțime și este potrivit indiferent de locul unde o să fie amplasat.

Ghiveci pentru grădină imitație grafit

Idei de ghivece pentru gradina - Modelele anului 2022

Cu o lungime de 50 cm, o înălțime și o lățime de 17 cm, la acest preț ghiveciul de mai sus este perfect, va reuși cu brio să atragă atenția oricui, îl poți poziționa oriunde, fiind potrivit pentru interior, dar și exterior și devenind cu ușurință principalul punct de interes.


Aici se încheie articolul intitulat “10 idei de ghivece pentru gradina”. Sper că ți-a fost de folos, iar mai jos ai câteva descrieri ale celor 4 materiale folosite pentru fabricarea ghivecelor din acest articol. De asemenea, îți recomand și aceste articole de mare interes:


Întrebări frecvente

Descrierea celor 4 materiale folosite la fabricarea ghivecelor pentru grădină din acest articol.

Ce este compozitul ?

Compozitul este un material solid obținut prin combinarea a 2 sau mai multe elemente care își păstrează proprietățile și contribuie la realizarea noului material.

Ce este fiberclayul ?

Fiberclayul este un material obținut din combinarea argilei cu fibra de sticlă, obținându-se un material perfect pentru ghivecele de exterior.

Ce este fiberstone ?

Fiberstone este un amestec de fibră de sticlă și piatră spartă. Fiberstone este un material versatil. Poate avea o textură aspră și nisipoasă, ceea ce o face să arate și să se simtă ca piatra adevărată sau ca betonul finisat. De asemenea, poate avea un finisaj neted sau ușor texturat. Aceste materiale creează un material durabil care este potrivit atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior, la orice temperatură. Poate fi colorat, natural sau poate avea un aspect îmbătrânit de vreme.

Ce este otelul inoxidabil ?

Otelul inoxidabil este de fapt inoxul și este un material folosit în diverse domenii datorită rezistenței îndelungate și calității. Acest tip de oțel este rezistent mai ales la rugină.

Distribuie pe:

10 thoughts on “Idei de ghivece pentru gradina – Modelele anului 2022”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top