decoratiuni pentru gradina

Decorațiuni pentru gradină

Oferă-i un farmec aparte grădinii tale folosind niste decorațiuni pentru grădină.


Grădina noastră este locul perfect unde ne putem bucura și relaxa atunci când vremea este frumoasă. Nu este suficient să avem un gazon și niște flori plantate, niste lampi sau felinare expuse prin copaci sau infipte in jurul florilor poate face diferenta, la fel si niste cauciucuri vopsite in care sunt plantate niste flori viu colorate.

 

1. Lămpi solare sau felinare


Pentru mine lămpile solare nu trebuie să lipsească dintr-o grădină. În funcție de aspectul lor, acestea ies în evidență și ziua, nu doar noaptea când iți luminează grădina sau aleea. 

Această lampă solară model felinar aduce un aspect de eleganță grădinii tale și reprezintă ornamentul perfect pentru grădina ta.

Decorațiuni pentru gradină

către magazin

2. Cauciucuri vopsite


Cauciucurile vopsite sunt o idee perfectă de decorare a grădinii tale, acestea se pot amplasa fie în centrul ei, pe un gazon, în centrul cărora puteți planta flori colorate, fie atârnate de niște pomi unde puteți pune niște flori curgătoare.

3. Decorațiuni pentru gradină sub formă de animale


O idee foarte bună de decorațiuni pentru gradină o reprezintă ornamentele sub forma de animale( pasări, veverițe, iepuri). 1-2 ornamente de acest fel chiar ar arăta superb în grădina ta, încearcă să nu pui prea multe ca să nu-ți transformi grădina într-un mic zoo virtual.

Vezi modele

4. Bănci din paleți


Pentru mine chiar și mesele și scaunele sunt într-un fel decorațiuni pentru gradină . Ce e mai frumos decât să stai vara la masă sub umbra unui pom și să iți savurezi cu plăcere înghețata, sucul rece și bucățica de pepene.

Băncile din paleți le poți cumpăra sau poți să le faci chiar tu, însă daca ești o persoană mai comodă, iți dau idee de unde le poți cumpăra gata făcute.

către magazin

5. Mobilier pentru gradină


Mobilierul pentru grădină este special conceput pentru exterior și rezistă la intemperii. Un avantaj reprezintă seturile de mobilier pentru că sunt mai ieftine decât dacă ai cumpăra separarat masa, scaune și poate și umbrela. Aceste seturi de mobilier te ajută să te relaxezi într-o zi călduroasă de vară alături de familia ta profitând de aerul curat și de priveliștea grădinii tale.

Către magazin

 

Ce iți mai pot recomanda dacă nu ești hotărât să iți iei un set complet este această masă de exterior absolut genială. Plantele nu sunt incluse, poți pune tu orice dorești în locul acestora, de la flori până la diferite plante care aduc un aspect exotic. Masa este confecționată din lemn de pin. Dimensiuni:lungime 188 cm/lățime 40 cm/înălțime 40.2 cm

Către magazin

 

O alta variantă care mie unul mi se pare ideală pentru un cuplu care locuiește la țară sau la casă este această canapea ce include suport pentru picioare, perne și o umbrelă.Tot acest set este rezistent la intemperii și este potrivit pentru utilizare zilnică, totuși în caz de ploaie sau inghez, canapeaua este recomandat a fi acoperită.

către magazin

 

Încă ceva deosebit din categoria „decorațiuni pentru gradină” este aceasta pergolă pentru gradină pe care iți poți agăța florile sau chiar să faci astfel încât să crească direct pe ea, în special plante cățărătoare.

către magazin

 

Alte variante de decorațiuni pentru grădină


Oamenii sunt diferiți, gusturile sunt diferite așa că iți voi oferi și site-uri de unde te poți inspira către alte decorațiuni pentru gradină.

   

În concluzie, grădina este foarte importantă și nu trebuie neglijată, merită atenție sporită pentru că mai tărziu ea te va răsplăti pe tine, iți va oferi relaxarea și peisajul de care ai nevoie, asta după ce tu i-ai dat ce are nevoie și anume puțina atenție.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top