cea mai buna remorca motocultor

Cea mai buna remorca motocultor 2022 – Ghid si recomandari

Primavara incepe cu o serie de activitati ce necesita realizate in gospodarie. Cei mai multi barbati agricultori isi pregatesc programul inca din ultimele saptamani ale iernii, iar la finalul listei adauga un lucru vital pentru o gospodarie si anume: cea mai buna remorca motocultor. Daca esti agricultor sau un simplu barbat ce isi are o gramada de munci de realizat, ei bine, nu trebuie sa iti lipseasca cea mai buna remorca pentru motocultor.

De asemenea, iti recomandam si un articol despre cel mai bun motocultor diesel.

De ce ai avea nevoie de un astfel de instrument? Simplu! Cu ajutorul ei vei putea sa iti folosesti motocultorul si pentru altfel de munci. Spre exemplu: caratul lemnelor, al frunzelor, al diferitelor materiale grele ce necesita depozitate etc. Cu un motocultor puternic vei reusi sa iti usurezi o parte din activitatile sezoniere, doar asigurandu-i cea mai buna remorca motocultor. Nu mai sta pe ganduri si cauta sa achitionezi una. Insa, pentru a o cumpara, trebuie sa tii cont de anumite aspecte si anume: care sunt cele mai bune remorci pentru motocultor si cum ar trebui sa fie alese? Odata ce tii cont de sfaturile noastre, cu siguranta te vei bucura de un produs profesional, calitativ si usor de folosit.

În acest articol am creat un scurt ghid despre cum alegeti o remorca pentru motocultor, dar și câteva remondări de remorci calitative atat din punct de vedere al pretului, dar si a performantei.

Recomandari remorci motocultor ieftine si bune

Modelele alese sunt modele ce au preturi acceptabile, dar si o calitate foarte buna a materialelor. Atunci cand le-am ales ne-am bazat mai ales pe recenziile clientilor astfel incat sa stim sigur ca acestia au fost multumiti de produse.

remorca potocultor ruris

Remorca Ruris 450S

Acest model de remorca Ruris poate avea o incarcatura maxima de 450 kg, suficient de mult incat sa va puteti face treaba.
30 de kg
basculare manuala
viteza maxima admisa este de 15 km/h
dimensiunea totala este de 2.55 metri
puntea este rigida, iar suspensia este cu arc lamelar
remorca motocultor prograden

Remorca ProGarden Campo RM500C 468100RM500C

Fata de modelul precedent, la acest model incarcatura maxima poate fi de 500 kg. Greutatea acestei remorci este de 130 kg. Este perfecta pentru munca in gospodarie, iar scaunul este unul dintre cele mai confortabile.

Care sunt cele mai bune remorci motocultor ?

remorca basculabila
remorca basculabila

Cea mai buna remorca motocultor detine cateva caracteristici de care trebuie sa tii cont cu exactitate in momentul achizitionarii. Doar asa vei putea sa iti indeplinesti pana la capat activitatile din gospodarie.

In primul rand, afla ca exista trei tipuri de remorci. Care sunt acestea? Ei bine, in magazine vei gasi:

  • remorca basculabila,
  • remorca utilitara
  • remorca cu platforma

Remorca utilitara motocultor

In functie ce necesitatile tale o vei alege pe cea mai potrivita. Impreuna vom discuta si despre ceea ce le difera una de alta.
Despre remorca utilitara spunem ca are doua roti. Marginile sale sunt inalte, dar pot fi lasate in jos. Acest detaliu este evidentiat in momentul in care doresti sa cari ceva mai voluminos, precum lemnele mai lungi spre exemplu. Totodata, poate fi golita mult mai usor. O remorca utilitara este indreptatita sa te ajute cu toate activitatile din gospodaria ta.

Remorca basculabila motocultor

Despre remorca basculabila iti spunem ca poate avea 2-3 roti. Marea diferenta fata de restul remorcilor este ca aceasta detine container cu balamale. Un astfel de detaliu se evidentiaza in situatia anumitor actiuni precum: doresti sa imprastii pamantul pe care l-ai carat sau chiar ingrasamantul. Pentru astfel de activitati este folosita o remorca basculabila. Trebuie sa mai stii despre ea ca poate fi de doua tipuri si anume: au o basculare manuala sau una cu tractiune. In functie de necesitatile tale alegi si ce fel de basculare doresti.

Remorca motocultor cu platforma

Despre remorca ce detine platforma trebuie sa ai la cunostinta ca nu are margini. O astfel de remorca este utilizata pentru incarcaturi foarte mari, care nu ar avea spatiu suficient intr-o remorca normala. Ai nevoie de sfori sau o plasa cu care sa asiguri stabilitatea materialelor. Asigura-te ca este foarte necesar sa ai nevoie de o remorca ce are platforma, pentru ca in anumite situatii si cele mai multe dintre ele, nu poate fi folosita.

Caracteristici tehnice remorci motocultoare

remorca motocultor buna

Cea mai buna remorca motocultor necesita sa depinda de anumite caracteristici tehnice cheie. Prin prezenta lor aceasta poate sa te ajute in gospodarie fara sa iti faca prea multe probleme. Mai departe vei citi despre ce trebuie sa aiba remorca ta pentru a isi indeplini pana la capat rolul.

Cele mai bune remorci pentru motocultor au cateva componente al caror materiale trebuie sa fie de o buna calitate. Cadrul, rotile, lada remorcii si axul necesita sa fie realizate din cele mai rezistente materiale, pentru ca au sunt cele care depun efort. Sunt recomandate: otelul, cauciucul, metal, polietilena (rezistent la soare si umezeala si nu se poate zgaria usor).

Dimensiunea este una dintre caracteristicile de care trebuie sa tii cont. Insa, vei alege un functie de necesitati. Poti opta pentru o remorca de 1-1,5 metri lungime sau chiar una de 2-3 metri daca ai nevoie pentru incarcaturi mari: crengi, pomi etc. Stabilitatea este sustinuta si de latime ce nu trebuie sa o depaseasca pe cea a motocultorului.

Tine cont si de capacitatea de incarcare care este vitala, mai ales pentru motocultor. Nu asambla o remorca a carei greutate este mai mare decat a motocultorului. Vei gasi expuse cele mai bune remorci motocultor de capacitate intre 300-1000 kilograme. Cea mai buna remorca motocultor este de 300 kg si este recomandata pentru gospodarie. Insa, daca doresti capacitate mai mare, si motocultorul trebuie sa fie pe masura. Spre exemplu, pentru 400 kg ai nevoie de un motor de minim 5 cai putere.

Numarul de roti difera si el in functie de necesitati. Cea mai buna remorca pentru mococultor este cea cu 2 roti, insa, poti apela si la una cu o singura roata. Daca esti constient ca nu vei supune remorca la mari greutati, opteaza pentru cea cu o roata. Diferenta este ca remorca ce are doua roti este mult mai stabila si usureaza functionarea motocultorului. Poti alege si 4×4, dar pentru muncile destinate campului sau de mare amploare.

O ultima caracteristica tehnica ar fi accesorile. Cea mai buna remorca motocultor poate sa aiba scaun, o bara de legatura, frana si alte detalii ce usureaza deplasarea. Cele mai bune remorci motocultor necesita sa detina toate cele prezentate mai sus. Daca iti doresti rezultate fara sa depui foarte mult efort si vrei sa investesti intr-un lucru sigur, tine cont de sfaturile noastre si te vei bucura de o remorca pe masura. Munca va deveni mai placuta si banii scosi din portofel vor merita pentru un astfel de instrument atasabil motocultorului.

Concluzie

Noi speram ca toate aceste informatii ti-au fost de folos, iar recomandarile noastre au fost fix ceea ce ai avut nevoie. Cea mai buna remorca motocultor este cea care te ajuta sa-ti faci toate treburile gospodaresti in conditii optime.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top