traverse hol

Modele traverse hol – Cea mai buna traversa pentru hol

Daca cauti modele traverse hol atunci ai nimerit cel mai bun articol legat de acest subiect. In acest articol voi incerca sa abordez subiectul pentru cea mai buna traversa pentru hol astfel incat aceasta sa fie cartea ta de vizita pentru musafirii poftiti si nepoftiti.

Aceasta are rolul de a oferi un aspect estetic holului tau astfel incat sa nu para ca ai o podea rece si trista, de obicei pe hol se afla gresie ceea ce iarna este o adevarata aventura pentru ca este foarte rece, iar vara traversa este foarte buna pentru un raport estetic.

Modele alese sunt cele care mi s-au parut mie cele mai avantajoase ca raport pret calitate si mai ales cele mai avantajoase ca si aspect.

Modele traverse hol

Va voi prezenta cateva modele de traverse pentru hol insa la final voi recomanda si cateva magazine unde poti gasi sute de modele traverse hol.

Traversa hol alb cu negru

traversa hol

Un model de traversa pentru hol care este potrivita pentru pardoselile incalzite, dar si pentru scari. Daca cauti traverse hol la metru, ai noroc. Aceasta traversa hol are o latime standard de 80 de centimetri, iar lungimea ti-o alegi singur chiar pe site in dreapta pozei. Cea mai buna traversa pentru hol este modelul care te incanta pe tine si care se potriveste din punct de vedere cromatic cu organizarea holului tau.

Atunci cand cauti traverse hol acesta este cel mai important aspect, sa se potriveasca si cu restul holului.

Specificatii traversa hol:

 • inaltime fire: 7mm
 • Nu se poate spala la masina, se indeparteaza petele imediat ce sunt observate
 • Material: Polipropilena

Traversa hol neagra cu imprimeuri albe

traversa hol la metru liniar

Aceasta traversa este potrivita atat pentru hol si scari, cat si pentru living sau dormitor astfel ca o poti alege pentru mai multe camere. Multi cautam traverse hol la metru, si aceasta are latimea standard de 80 de centimetri, iar lungimea o poti alege dupa bunul plac.

Modelul din imagine este rezistent la alunecare astfel ca daca ai copii nu pot aluneca pe ea sau doamne fereste, sa cada pe scari. Este potrivita pentru pardoselile incalzite iar ca specificatii tehnice regasim:

 • Material: Poliamida
 • Aspect de fir buclat
 • Inaltime fir de 3 mm si inaltime totala de 4mm

Traversa hol ovala

traversa hol ovala

Un model deosebit nu ? Acest model se regaseste in mai multe dimensiuni:

 • 80×100 cm
 • 80×140 cm
 • 80×200 cm
 • 100×150 cm
 • 100×200 cm
 • 120×180 cm
 • 160×230 cm

Reamintesc ca atunci cand e vorba de cea mai buna traversa pentru hol, aspectul este foarte important. Acest model fiind format din culori neutre:gri/negru, se va potrivi in majoritatea holurilor indiferent de culorile cu care se combina.

Traversa pentru hol este din poliester, material antiderapant pe spate, antistatic si antibacterian.

Traversa hol crem

traversa hol crem

Traversa hol la metru cu latimea standard de 67 centimetri, iar lungimea ti-o alegi tu. Modelul acesta de traversa pentru hol se poate spala la masina de spalat la programul manual la temperatura de 30 de grade, dar fara centrifugare si nici nu se pune in uscator. Se recomanda aspirarea regulata.

Materialul de baza la aceasta traversa este poliesterul si este potrivita pentru hol, dormitor, bucatarie si living. Este rezistenta la alunecare si potrivita pentru pardoselile incalzite.

Traversa hol turcoaz

traverse hol la metru

Traversa de culoare deosebita, turcoaz pentru holul tau. Modelul acesta este o traversa la metru, cu latimea standard de 67 cm si lungimea ti-o poti alege tu. Modelul respectiv este unul foarte deosebit, cu un aspect placut care va atrage multe priviri.

Specificatii tehnice:

 • se poate spala la masina, la 30 grade, fara centrifugare
 • se recomanda aspirare regulata
 • materiale folosite: 60% TPE, 25% polipropilena si 15% poliester.

Covor hol Vivre

traverse pentru hol

Modelele acestea de covoare, mochete sau traverse au prins foarte bine in ultima perioada datorita modelului abstract care nu semnifica neaparat ceva.

Modelul respectiv de traversa pentru hol este disponibila in mai multe dimensiuni fixe, deci nu este o traversa hol la metru. Este din poliester, iar ca si proces de fabricare, aceast covor a fost lucrat la masina. Se poate folosi la pardoselile incalzite si este o traversa pentru hol de inalta calitate avand densitatea materialului de 1500 g/mp

Traversa hol bonami

traversa hol bonami

Un model de traversa pentru hol deosebita, cu diferite inscriptionari. Am ales si un model de genul pentru ca exista persoane care sunt adeptii lucrului unic, care nu se regaseste la alte persoane.

Acest model de traversa pentru hol este potrivita pentru pardoselile incalzite, nu aluneca si este fabricata din 100% poliester. Are o grosime de 3 mm si este disponibila in 2 dimensiuni si anume: 100×52 cm si 200×52 cm.

Traversa hol albastru fumuriu decorino

traversa albastra decorino

In poza de mai sus se poate observa ca aceasta nu face parte din categoria de traverse hol, ci este potrivita si intr-o bucatarie. Traversa respectiva este din poliester, este o traversa hol la metru avand latimea de 50 de centimetri si lungimea o alegi tu. Modelul acesta are un aspect placut si niste culori bine alese.

Magazine unde gasesti traverse hol la metru sau traverse la bucata

Aici se incheie articolul pentru cea mai buna traversa pentru hol, sper ca te-am ajutat indeajuns de mult incat sa faci cea mai buna alegere.

Alte articole de mare interes in aceasta perioada:

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top