cel mai bun aparat anti soareci

Care este cel mai bun aparat impotriva soarecilor – 2022

Soarecii sunt niste rozatoare care nu aduc nici un beneficiu casei tale si gradinii tale, de aceea va voi recomanda in acest articol cel mai bun aparat impotrvia soarecilor pentru exterior astfel incat sa evitati ca acestia sa va intre in casa.

Daca v-ati intrebat vreodata care este cel mai bun aparat impotriva soarecilor, atunci ati gasit articol scurt si la subiect. In acest articol va voi spune despre riscurile soarecilor in apropierea gospodariilor si va voi recomanda modele de aparate impotriva acestora.

De ce este bine sa ai cel mai bun aparat impotriva soarecilor ?

Soarecii pe langa faptul ca fac foarte multa mizerie, rod tot de prin jur, acestia sunt purtatori de foarme multe boli. Aceste rozatoare sunt purtatoare a peste 200 de boli de diferite feluri, iar acestea se transmit prin muscaturi, urina, parul si fecalele acestora. Printre bolile pe care majoritatea le stim se enumera trichineloza, ciuma si alte boli foarte pericoloase.

Cel mai bine este sa prevenim aparitia acestora. Chiar daca stai la bloc, sa stii ca si la bloc pot aparea acestia. Tin minte cum la caminul facultatii acestia urcau pana la etajul 4 prin cosul de gunoi ce era intr-o camera special destinata unde fiecare dintre noi ne aruncam gunoiul indiferent de etaj si acesta cobora pana la parter intr-o ghena. Ce vreu sa scot in evidenta este ca acestia sunt chiar si foarte buni cataratori, se pot strecura pana si prin cele mai mici gauri.

Recomandari pentru cel mai bun aparat impotriva soarecilor

Avem cateva recomandari de aparate bune impotriva soarecilor astfel incat sa reusiti sa-i tineti cat mai departe. Modelele sunt atent selectate in functie de recenziile altor clienti.

Descriere aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor

Aparatul US 234 este un dispozitiv electronic ultrasonic profesional, dotat cu Led Blitz Luminos pulsatoriu de inalta calitate si eficienta, fiind fabricat in Germania de o companie cu peste 30 de ani experienta internationala!

Acesta poate fi considerat cel mai bun aparat impotriva soarecilor cu ultrasunete. Este fabricat in Germania de o firma ce are peste 30 de ani experienta. Acest model este rezistent la apa, deci poate fi montat oriunde aveti o priza: afara, in interior sau la subsoluri umede.

Acest model alunga soarecii, sobolanii si alte rozatoare. Nu are rolul de a omori animalele. Rozatoarele percep un sunet foarte puternic, iar acest model are si un led care afecteaza vederea animalului. Sunetele respective nu pot fi auzite de oameni sau animalele din gospodarie cum sunt cainii sau pisicile, deci nu o sa va deranjeze deloc.

Are un consum foarte mic.

Va prezentam un material scurt despre aceste aparate impotriva soarecilor.

Acest model nu va omori insectele si soarecii, deci nu trebuie sa stati cu griji ca le veti gasi moarte prin casa. Acest set de aparate doar le alunga si previne prezenta acestora

potrivit pentru sobolani, soareci, rozatoare in general si insecte
este sigur pentru animalele de companie ce nu sunt rozatoare, dar si pentru copii si adulti
se poate folosi atat la interior cat si la exterior, nu necesita intretinere, trebuie doar sa fie bagat in priza
potrivit pentru suprafete de pana la 230 de metri patrati

Acest model este in special recomandat pentru a proteja masina/motocicleta/tractorul de rozatoarele care isi fac de cap la instalatia electrica a masinilor, insa poate fi instalat oriunde. Alunga rozatoarele si nu afecteaza alte animale sau oamenii.

Este indicat sa fie ferit de apa si umiditate. Modelul are un pret foarte bun si recenziile sunt convingatoare.

Cateva informatii utile despre soareci

Soarecii pot trai foarte bine atat iarna cat si fara, de obicei acestia nu umbla singuri ci mai multi in acelasi grup. Dintii din fata cresc pe tot parcursul vietii si sunt destinati pentru a roade, fix acesta este scopul lor. Ei nu pot trai intr-un loc fara sa nu roada tot ceea ce intalnesc, de aceea sunt si foarte enervanti, chiar daca se ascund in locuri precum magazii, beciuri etc.

Mirosul lor este foarte bine dezvoltat si vor depista cu usurinta tot ceea ce ii atrage. Ei elimina si niste mirosuri specifice astfel incat acestea vor fi depistate la randul lor de catre alti soareci. Dezavantajul prezentei soarecilor in ograda ta este extrem de mare si din cauza faptului ca se inmultesc foarte des si fata peste 5 pui odata.

Soarecii sunt omnivori adica se hranesc atat cu plante cat si cu animale. Ei sunt foarte atrasi de zonele cu cereale sau zonele cu mult gunoi, dar daca depisteaza o gaura, pot cu usurinta sa iti intre in casa.

Ei nu au nevoie de mancare multa, deci nu trebuie prea “mult efort” pentru ca acestia sa stea mult si bine pe langa casa ta. Pentru ei sunt suficiente intre 1 si 2 lingurite de hrana pe zi. Dupa cum spuneam, acestia sunt foarte buni cataratori, dar si saritori. Pot sari de pe suprafete si au un echilibru foarte bun reusind sa mearga chiar si pe anumite fire sau sarme.

pisica pentru soareci

Oasele din corpul lor sunt de fapt cartilaje flexibile de aceea se vor putea strecura foarte usor cu intregul corp in gaurile pe care le depisteaza.

Daca stai la casa nu ai motive sa nu ai si o pisica prin ograda. Este un pas important pentru ca acestia sa nu se atinga de zona casei tale. Pe langa iubirea pe care ti-o poate oferi o pisica prin simpla prezenta a acesteia, aceasta te poate scapa si de rozatoarele din gospodarie.

cel mai bun aparat impotriva soarecilor

Care este cel mai bun aparat anti soareci ?

Exista o multime de aparate, insa putine isi fac cu adevarat treaba.Cele 3 modele prezentate de noi au recenzii promitatoare si preturi atractive.

Soarecii sunt periculosi ?

Sunt periculosi pentru ca fac foarte multa mizerie, insa transmit extrem de multe boli. Indicat este sa evitam contactul cu acestia sau cu lucruri atinse de ei.

Capcanele de soareci sunt bune ?

Sunt bune insa in general acestea pot prinde un singur soarece si va ramane viu pana cand tu decizi ce sa faci cu el. Strachina clasica era folosita inainte pentru a prinde soarecii, insa ai nevoie de o pisica pentru a prinde soarecele in momentul eliberarii.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top