cel mai bun aparat de aer conditionat

Cel mai bun aparat de aer conditionat – Top modele 2023

Pe căldurile acestea, dacă stai la bloc cel puțin sigur ai nevoie de cel mai bun aparat de aer conditionat, îți spun din proprie experiență, locuiesc la etajul 4, iar fără aer condiționat nu aș putea locui nici ziua, dar nici noaptea în acel apartament.

De asemenea, aerul condiționat va fi prietenul tău și iarna, deoarece furnizorul de căldură nu o să dea drumul la căldură decât după mai multe zile consecutive de frig, așa că te vei putea folosi de aerul condiționat atât vara, cât și iarna.

Recomandări cel mai bun aparat de aer conditionat

Aceste recomandări nu vor fi un top al produselor prezentate în acest articol, ci pur și simplu variante bune de luat în considerare având în vedere recenziile clienților, raportul preț-calitate și mai ales calitatea produselor.

Aparat de aer conditionat Star-Light 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Display, Functie incalzire, ACM-12FOWF

cel mai bun aparat de aer conditionat

Dacă dorești un aparat de aer condiționat 12000 BTU, ia in considerare modelul Star-Light 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Display, Functie incalzire, ACM-12FOWF care este un model de aer condiționat foarte apreciat de cumparatori având nota review-urilor de 4.58 din 5 din peste 260 de review-uri la momentul postării articolului.

Acest model de aer condiționat este recomandat pentru încăperi de până la 12 m²-18 m² și este recomandat să luați în considerare aceste detalii tehnice deoarece doar așa veți avea parte de cea mai bună experiență de utilizare cu aceste tipuri de produse.

Fix pe aerul condiționat este situat un display care îți indică exact temperatura la care este setat aparatul de aer condiționat, astfel că nu mai este nevoie să cauți telecomanda pentru a vedea exact temperatura setată, mai mult de atât, acest produs beneficiază de tehnologie WIFI astfel încât poate fi controlat în totalitate de pe aplicație mobilă.

Alte avantaje ale produsului:

 • Funcție Turbo a aparatului de aer condiționat astfel încât pentru o perioadă de timp aparatul beneficiază de putere crescută pentru o răcire/încălzire mai rapidă
 • Timer cu ajutorul căruia putem programa oprirea sau pornirea aparatului de aer condiționat
 • Funcții de dezumidificare, sleep mode, auto curățare, diagnosticare automată a erorilor, detectare pierdere freon.
 • Consum scăzut și operare silențioasă

Aparat de aer conditionat TESLA TA36FFML-1232IAPC, 12000 BTU

cel mai bun aparat de aer conditionat

Deși e foarte probabil să nu fi auzit de această firmă, iți pot garanta că acest aer condiționat este foarte apreciat și își face treaba foarte bine, dar mai ales vei știi din prima secundă că nu vei plăti și firma, ci doar funcționalitățile. La momentul realizării articolului, acest aer condiționat avea nota 4.76 din 5 din peste 230 de păreri ale clienților, deci un scor foarte bun care ajută la luarea unei decizii.

Alte avantaje ale produsului:

 • aparatul exterior al aerului condiționat este de o calitate deosebită, fiind rezistent în timp la rugină și aspect neplăcut
 • detectare erori
 • kit instalare inclus
 • protectie anti bacterii
 • functie turbo
 • 12000 BTU

Aparat de aer conditionat Star-Light 9000 BTU Wi-Fi

cel mai bun aparat de aer conditionat

Aparatul de aer conditionat Star-Light 9000 BTU Wi-Fi este un aparat de aer condiționat foarte bun, de 9000BTU, recomandat pentru încăperi de până la 16 m², cu funcție WIFI pentru un control mult mai simplu de pe aplicația mobilă și se poate incadra cu ușurință în lista de “cel mai bun aparat de aer conditionat” de 9000 BTU.

Alte avantaje ale produsului:

 • funcție JET ce reprezintă cea mai rapidă răcire posibilă
 • funcția Sleep, night mode și Timer
 • funcție de dezumidificare
 • eficiență dovedită prin zgomot redus și consum scăzut de energie

În legătură cu capacitatea de răcire (BTU), aceasta o alegi în funcție de camerele tale atunci când vrei să găsești cel mai bun aer conditionat.

Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-F

aer conditionat heinner

Aerul conditionat de la Heinner este o surpriză plăcută, cu acest aspect este foarte apreciat de marea majoritate a clienților deoarece este unul dintre cele mai moderne și aspectuoase aparate de aer condiționat.

Panoul fotosenzitiv permite o iluminare mai slabă și un sunet mai redus atunci când lumina este stinsă și în cameră este întuneric, revenind la normal după ce aprindeți lumina.

Alte avantaje ale produsului:

 • funcție Eco care activată pe timpul nopții poate aduce o economie de până la 60% pe perioada a 8 ore.
 • protejezi camera de înghet menținând temperatura la 8 grade atunci când ești plecat
 • funcția forest wind care îți promite un aer curat și proaspăt.
 • funcție Turbo
 • Timer, Auto curățare, diagnosticare automată

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC20B-RXC20B

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC20B-RXC20B
Vezi pret |

Firma Daikin este o firmă premium, de înaltă calitate, de aceea și prețul produselor este mai ridicat. Acest model are următoarele avantaje:

 • potrivit pentru apartamente mici, având 7000 BTU
 • Functie de programare 25 de ore
 • Foarte economic
 • Control usor de pe telefon

Lucruri de luat în considerare atunci când alegi cel mai bun aparat de aer conditionat

cel mai bun aparat de aer conditionat

Verificați amplasarea filtrului
Asigură-te că poți accesa cu ușurință filtrul pentru curățare, lucru pe care îl vei face frecvent pentru a menține unitatea în condiții optime.

Luați în considerare răcirea inteligentă
Unele aparate de aer condiționat au devenit mai inteligente, permițându-vă să le controlați și să le reglați de pe smartphone-ul dumneavoastră. Este posibil chiar să le puteți interconecta cu alte unități de răcire din casă.

Aveți grijă la garanție
Unele aparate de aer condiționat au garanții mai lungi decât altele. Atunci când cumpărați o unitate nouă, verificați site-ul web al producătorului pentru informații și întrebați vânzătorul despre garanția pentru marca și modelul pe care vă gândiți să le cumpărați.

Cât de zgomotoase sunt aparatele de aer condiționat?
Cele mai multe aparate de aer condiționat moderne cu sistem split sunt foarte silențioase atât în interior, cât și în exterior, dar merită să verificați nivelul de zgomot al unui aparat de aer condiționat înainte de a-l cumpăra.În cel mai recent test, zgomotul de la unitățile interioare a variat de la 19dB la 53dB, iar de la unitățile exterioare, de la 42dB la 69dB (măsurat la cea mai silențioasă setare a ventilatorului interior).

Pentru comparație, iată câteva niveluri de zgomot obișnuite:

30dBA: nivelul sonor tipic al unei case liniștite
50dBA: interiorul unei mașini silențioase în timpul conducerii
60dBA: o conversație obișnuită
70-80dBA: aspirator

Mod de veghe
Această funcție reglează temperatura în trepte până la un nivel confortabil pentru somn, astfel încât aparatul de aer condiționat să nu lucreze atât de mult (și să fie mai silențios) atunci când dormiți.

Jaluzele reglabile sau oscilante
Vă recomandăm să le îndreptați în sus pentru aer rece și în jos pentru aer cald. Acest lucru se poate face prin intermediul telecomenzii pentru majoritatea modelelor. Reglabilitatea la stânga și la dreapta ajută la direcționarea aerului acolo unde este necesar.

Întârziere la repornire
Protejează compresorul, împiedicând pornirea din nou a aparatului de aer condiționat prea curând după ce a fost oprit.

Cum îți dai seama ce tip de aer condiționat ar trebui să cumperi

cele mai bune aparate de aer conditionat

Marimea camerei: 10-25 m²=> 9.000 BTU

Marimea camerei : 15-35m² =>12.000 BTU

Marimea camerei: 30-50 m² => 18.000 BTU

Marimea camerei > 70 m² => 24.000 BTU

Ține cont și de izolație și de mărimea ferestrelor atunci când cauți cel mai bun aparat de aer condiționat.


Aici se încheie cel mai recent articol despre “cel mai bun aparat de aer conditionat”. Sper că vei lua cea mai bună decizie.

Cum alegi cel mai bun aparat de aer conditionat ?

Cel mai bun aparat de aer conditionat se alege in functie de clasa energetica, firma producatoare, iar in functie de marimea camerei se alege si puterea acestuia. Functiile inteligente se aleg in functie de preferinte.

Care sunt cele mai bune firme producatoare de aparate de aer conditionat?

Cele mai bune aparate de aer conditionat le veti gasi de la LG, Samsung, Star Light, Daikin, BEKO

Cat costa cel mai bun aparat de aer conditionat ?

Cele mai bune aparate de aer conditionat depasesc in anul 2023 suma de 1500 de lei.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top