foarfeca telescopica pentru pomi

Cea mai buna foarfeca telescopica

Foarfeca telescopica este utilă atunci când dorești să-ți cureți grădina și livada. Cea mai buna foarfeca telescopica este modelul care te ajuta să-ți duci la bun sfârșit orice sarcina la care o folosești, care are un mânere de calitate și ergonomice, lame rezistente.

Cu ajutorul unei astfel de foarfeci telescopice vei putea ajunge la câțiva metri înălțime pentru a curăța pomi, pentru a tăia crengi sau a curăța bolta fără a fi nevoie de o scara pe care să o tot muți dintr-un loc în altul pentru a reuși să-ți termini treaba.

Vom realiza un top 3 ale unor foarfeci telescopice, apoi vă voi mai recomanda câteva modele care nu intra neapărat într-un top, vor fi postate într-o ordine aleatorie urmând să vă alegeți modelul favorit.

Top 3 cea mai buna foarfeca telescopica

Acest top este ales în funcție de preț, calitatea materialelor, firma și recenziile cumpărătorilor.

1. Foarfeca universala Fiskars PowerGear X UPX82

cea mai buna foarfeca telescopica

Mânerul este lung ce permite utiizarea la înălțimi mari. Foarfeca are 1.65 metri, dar se extinde până la 3.5 metri. Foarfeca dispune de un mecnism foarte eficient numit PowerReel care iți ușurează munca și tăierea cu până la 12 ori în comparație cu mecanismele standard prezente pe alte foarfeci.

Capătul foarfecii este colorat pentru a-ți da seama unde se află și a o identifica printre funze, unghiul de tăiere este ajustabil cu până la 230º.Materialul lamei este din oțel foarte rezistent, iar în cazul în care o extinzi la maxim, nu vei avea o precizie foarte precisă, dar precizia poate fi influențată și de duritatea crengilor și a lăstarilor.

2. Foarfeca extensibila pentru taiat crengi groase

foarfeca telescopica pentru crengi

Pentru început vă spun că nu este de firmă, nu este cunoscută internațional, dar îndeplinește sarcinile perfect drept dovadă și recenziile foarte bune despre ea.Cea mai buna foarfeca telescopica nu înseamnă și cea mai scumpă. Bonus, vei primi și o lamă de rezervă, pe care ulterior o puteți achiziționa foarte ușor și de la magazine cu doar 10 lei.

Având o greutate de 1.7 kg, iti poate obosi uneori bratele. Lungimea acesteia este de 67.5 cm și se poate extinde până la 100.5 cm. Deoarece este special concepută pentru a tăia crengi cu diametrul de până la 5 cm, mânerele sunt din aluminiu rezistent, iar lama are o formă specială cu ajutorul căreia vei face o tăietură ușoară și curată, dar mai ales fară efort.

3. Foarfeca telescopica pentru pomi Fiskars PowerGear X UPX86, maner ajustabil 2.4-4 m

Foarfeca telescopica pentru pomi Fiskars PowerGear X UPX86, maner ajustabil 2.4-4 m

Deși are un preț destul de ridicat pentru o foarfecă telescopică, acest model nu te va trăda niciodată. Mânerul ete ajustabil de la 2.4 metri la 4 metri. Unghiul de tăiere este ajustabil 230 de grade. Acest mecanism al foarfecei telescopice vă ușurează muncă cu până la 12 ori comparativ cu un mecanism standard.

Alte modele si variante de foarfeci telescopice

foarfeci telescopice

Așa cum am și scris mai sus, vă voi oferi și alte modele care nu se încadrează în nici un fel de top, dar le voi pune pentru a avea mai multe variante de a alege.

Foarfeca telescopica pentru pomi Fiskars UPX86, 6 metri

Foarfeca telescopica pentru pomi Fiskars UPX86, 6 metri
Prinde oferta | Vezi si alte foarfeci |

Acest model este o foarfecă telescopică universală pentru gradină care te va ajuta să tai la o distanță de aproximativ 6 metri. Este perfectă pentru accesul la coroana pomilor și a arbuștilor fără a fi nevoie de scară. Lama are un ghidaj colorat pentru a fi vizibilă printre frunze și crengi. Tăierea se realizează printr-o culisare a mânerului portocaliu, iar mecanismul de tăiere este ușor, are unghi reglabil ce asigură o tăiere rapidă, eficientă și curată.

  • Diametru maxim tăiere: 32 mm
  • Mecanism sigur de blocare
  • Mâner reglabil 2400 – 4000 mm

Cum aleg cea mai buna foarfeca telescopica?

Alege cea mai buna foarfeca telescopica in functie de cat doresti sa se extinda aceasta, in functie de pret, de firma si de ergonomie.

Cat costa cea mai buna foarfeca telescopica?

O foarfeca telescopica decenta costa peste 100 de lei consideram noi.

Care este cea mai buna firma de foarfece telescopice?

Nu exista o anumita firma ce poate fi considerata cea mai buna. Majoritatea foarfecelor telescopice ar trebui sa fie alese in functie de recenziile altor clienti.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top