cel mai bun patut pentru bebelusi

Cel mai bun patut pentru bebelusi

Cel mai bun pătuț pentru bebeluși este esențial în primii ani de viață ai acestuia atât din punct de vedere a siguranței cât și al confortului. Dacă te vei uita acum ce fel de pătuțuri pentru bebeluși au apărut pe piață vei rămâne șocat, au evoluat foarte mult, sunt mult mai sigure, mult mai moderne și mult mai utile.

Alegerea unui pătuț o să fie destul de dificilă din cauza numeroaselor modele apărute în ultimii ani de aceea în acest articol voi încerca să iți ofer câteva idei, atât premium cât și de buget. Cel mai important e ca pătuțul pentru bebe să aibă un cadru stabil cu funcții precum reglabilitatea pentru înălțimea salteie care să vă păstreze copilul în siguranță și protejat.

În acest articol vă voi recomanda câteva modele, dar veți găsi și cele mai importante criterii de alegere a celui mai bun pătut pentru bebe.

Recomandări cel mai bun pătut pentru bebelusi

Am încercat să recomand pătuțuri pentru bebeluși pentru toate buzunarele, dar cel mai important este că tot ce am ales sunt din materiale de calitate, oferă siguranță și sunt foarte moderne.

Patut transformabil Touring alb cu saltele incluse

patut transformabil

Unul dintre cele mai apreciate patuțuri pentru bebeluși datorită funcționalității acestuia. Este un pătuț foarte practic, dar și foarte modern în același timp. Se poate folosi încă de la vârsta de 0 luni.
Pătuțul este prevăzut cu un sistem ce îl leagănă, dar acest sistem poate fi oprit. De ce se cheama pătuț transformabil: se poate transforma în țarc, pătuț bebe, pătuț junior, comodă și birou.

De ce acest pătuț ? Pentru că la acest preț are și o mulțime de sertare, include saltea cu husă, aceasta se poate regla la 3 înălțimi:un nivel recomandat de la naștere până când bebelușul începe să se ridice singur în fund, un nivel pentru momentul în care bebelușul stă singur în fund și încearcă să se ridice în picioare și alt nivel pentru momentul în care poate sta singur în picioare. Toate aceste nivele au ca scop siguranța celui mic astfel încât sunt prevenite toate tipurile de accidente.

patut transformabil alb

Suportul saltelei este prevăzut cu lamele pentru ca salteaua să se poată aerisi mai bine, pe lângă aceste dotări, pătuțul vine insoțit și cu o comodă ce poate fi așezată în orice poziție, prevăzută cu 3 sertare ce vin în completarea celor 2 ale pătuțuui.

  • Dimensiuni interioare pătuț bebe: 110 (L) x 70 (l) cm
  • Dimensiuni interioare pătuț junior: 160 (L) x 70 (l) cm
  • Dimensiuni exterioare pătuț transformabil: 167 (L) x 75 (l) cm
  • Potrivit pentru fetițe și băieți

Patut din lemn Paula Alb + Saltea Comfort 12 cm

patut din lemn

Pe lângă prețul excelent pe care îl are acest pătuț ce vine la pachet și cu saltea, acesta respectă toate normele Uniunii Europene cu privire la siguranța copilului. Pătuțul este din lemn, suportul saltelei se reglează pe 3 nivele, marginile pătuțului sunt rotunjite special pentru ca cel mic să nu se accidenteze.

Salteaua are proprietăți anti-umezeală, ceea ce este perfect pentru pătuțul unui bebeluș, este confecționată din materiale antialergice și non-toxice, de fiecare dată când schimbați lenjeria este recomandat să întoarceți și salteaua pe cealaltă parte. Este confecționată din fibre din nucă de cocos și este prevăzută cu husă lavabilă.

saltea pat bebelusi

Dacă vrei un pătuț standard, deloc sofisticat, dar care asigură toată siguranța bebelușului tău acesta este cu siguranță cel mai bun model pe care îl poți achiziționa.

  • Dimensiuni interioare:120 (L) x 60 (l) cm
  • Dimensiuni exterioare:124(L) x 66(l) x 85,5(h) cm
  • Înălțimi nivele saltea de la sol:23.5 cm, 38.5 cm, 53.5 cm

Patut Pliabil Capri

pat pliabil

Vă recomand și acest pătuț pentru bebeluși pliabil pentru că uneori vă duceți la bunici, în vacanțe, la țară și aceste modele de pătuțuri pliabile sunt perfecte. Citesc gânduri, știu ce vei gândi când îl vei vedea, dacă e rezistent, nu ? Da, este foarte rezistent, drept urmare îl poți lua fără probleme.

Pătuțul este recomandat copiilor de până la 15 kg și este potrivit pentru orice bebeluș încă de la naștere. Are saltea inclusă, un buzunar lateral pentru jucării, intrare laterală pentru atunci când micuțul va putea ieși și intra singur în pătuț, este foarte simplu și ușor de pliat și de deschis. Pentru o combinație completă pătuțul pliabil pentru bebeluși vine și cu geantă de transport, astfel că va fi foarte simplu de transportat și din perspectiva greutății de doar aproximativ 9kg.

  • Dimensiuni exterioare (LxWxH): 125 x 65 x76 сm
  • Dimensiuni interioare (LxW): 120 x 60 cm

Pătuț pliabil Mappy

Cel mai bun patut pentru bebelusi

O variantă bună dacă vrei un pătuț pliabil. Vine dotat cu saltea, geantă de depozitare, suport ce include 3 jucării. Producătorul recomandă cumpărarea unei saltele suplimentare dacă pătuțul este folosit zilnic. Saltelele recomandate pentru bebeluși sunt cele pe bază de cocos. Pătuțul este perfect pentru orice bebeluș și rezistă unei greutăți de maxim 15 kg.

Cumpărătorii sunt extrem de mulțumiți, dintr-un număr de peste 200 recenzii a adunat nota 4.8 din 5. Ce mi se pare genial este acel loc special detașabil de schimbat scutece, dar și cele 2 roți din față care ajută foarte mult la schimbarea poziției pătuțului.

  • Dimensiuni: 125 x 6 5x 76 cm

Pătuț natur bebe junior Mos Ene

cel mai bun patut pentru bebelusi

Pătuț ce are posibilitatea să fie atașat la patul părinților astfel încât mama să poată fi aproape de acesta și eventual să-l alăpteze foarte ușor noaptea. Înălțimea pătuțului poate fi reglată astfel încât să fie la nivelul patului părinților.

Pătuțul este fabricat în România, nu este vopsit, este 100% natural. Pătuțul nu vine însoțit de saltea, dar o puteți cumpăra de pe același site.

Cum alegi cel mai bun pătuț pentru bebeluși

Dupa ce ți-am oferit cele mai bune recomandări pentru pătuțul de bebeluși urmează să-ți detaliez câteva caracteristici de luat în considerare înainte de a cumpăra un astfel de pătut.

Pătuțuri bebeluși standard

patut lemn

Este clasicul pătuț pentru bebeluși, simplu, eficient pentru persoanele care merg pe ideea de simplu și bun. Uneori e nevoie de mai mult de atât, imaginează-ți cât de dificil sau