cel mai ieftin televizor de 81 cm

Cel mai ieftin televizor de 81 cm

Poate ca unii dintre noi cautam cel mai ieftin televizor de 81 cm, o diagonala foarte cautata in zilele noastre potrivita mai ales pentru dormitoare. In acest articol vom recomanda cel mai ieftin televizor de 81 cm, iar la final ramane la alegerea ta daca este pe placul tau sau nu.

Vom recomanda un model ca fiind cel mai ieftin urmat de inca 5 modele de buget foarte ieftine astfel incat sa aveti de unde sa alegeti.

Cel mai ieftin model
Televizor LED VORTEX 32TD2070, HD, 81cm

Televizor LED VORTEX 32TD2070, HD, 81cm

Acest televizor este cel mai ieftin televizor de 81 cm gasit la momentul realizarii articolului. Este un model de televizor cu ecran LED, imagine HD si o diagonala de 81 cm, perfect pentru un living mic sau orice dormitor.

Rezolutia acestuia este de 1366 x 768 si are dimensiunile de 72.5 x 48 x 17.9 cm.

5 modele de televizoare ieftine si bune diagonala 80-81 cm

Alaturi de diagonala de 81 cm si cea de 80 de cm este foarte populara. Avand in vedere ca am gasit foarte multe modele avantajoase ca pret cu diagonala de 80 de cm am considerat sa le punem si pe acestea in lista. 1 cm la diagonala unui televizor chiar nu se poate observa cu ochiul liber, deci nu va fi vreo problema.

cel mai ieftin televizor de 81 cm

Televizor LED NEI, 80 cm, 32NE4000

Un model de televizor LED de la NEI care are peste 500 de recenzii si o nota de 4.3 din 5. Pentru un pret putin peste 600 de lei consideram ca acest model este un televizor ieftin si bun.

Desigur, daca ai pretentii de o imagine extrem de clara atunci ar trebui sa alegi un model de televizor Full HD cel putin.

Acest model are slot Cl+ si nu va fi nevoie sa folosesti si a doua telecomanda furnizata de serviciul tau de televiziune. Modelul acesta te televizor il au si bunicii mei si imaginea se vede chiar decent.
Cel mai ieftin televizor de 81 cm

Televizor Walton 32WA5100, 80 cm, HD, LED

Model ceva mai nou, aparut in 2021. Are diagonala de 80 de cm, este un televizor LED HD.
Recenziile demonstreaza faptul ca desi este un televizor ieftin, este de fapt si un televizor bun.
Televizor LED Star-Light, 80 cm

Televizor LED Star-Light, 80 cm

Start Light in ultima vreme fabrica unele dintre cele mai bune electrocasnice, drept urmare chiar si acest televizor este extrem de bun pentru un pret ce depaseste cu putin suma de 600 de lei.

Este un model de televizor LED, cu diagonala de 80 cm si claritate imaginea HD. Recenziile sunt aproape impecabile, drept urmare cu siguranta nu vei da gres daca vei alege acest model.
Cel mai ieftin televizor de 81 cm

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Sa ai peste 2300 de recenzii si o nota de 4.2 din 5 inseamna ceva si anume ca esti un produs bun. Da, este vorba de acest model de televizor tot de la Star Light de 80 cm si HD.

Clientii lauda aspectul acestuia, dar si culorile vii ale imaginii si sunetul destul de bun. La acest pret cu siguranta poate fi considerat cel mai ieftin si bun televizor cu diagonala de 80 cm.
Televizor LED HD ready , HYUNDAI 32 HYN 5700 B, 81 cm

Televizor LED HD ready , HYUNDAI 32 HYN 5700 B, 81 cm

Ultimul model de televizor are o diagonala de 81 de cm, este LED HD si este fabricat de Hyundai. Nu este o firma care sa se bata cu marile firme producatoare, insa acest model merita atentia celor ce cauta cel mai ieftin televizor de 81 cm. Recenziile sunt satisfacatoare si clientii par foarte multumiti de achizitie.

Concluzie

Noi speram ca acest articol este fix ceea ce tu ai cautat. Produsele au fost atent selectate in functie de recenziile clientilor, dar si de firma producatoare. Iti dorim mult succes in luarea celei mai bune decizii pentru tine si casa ta.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top