cum sa amenajezi casa

Amenajeaza-ti casa cu stil si originalitate – Cum sa amenajezi casa ?

Dacă casa ta are nevoie de o nouă înfățișare sau pur și simplu este construită recent, atunci cu siguranță te va interesa să o amenajezi cu stil și originalitate astfel încât timpul petrecut în aceasta să te bucure și să te relaxeze.

Pentru început, dacă ai nevoie de de mobilier, covoare, decorațiuni, poți arunca o privire chiar pe LunaHome. Prețurile sunt construite astfel încât fiecare să-și permită să-și amenajeze sau să-și decoreze casa. De asemenea, un punct forte al acestui site este reprezentat de mobila dormitor.

Cum să-ți amenajezi într-un mod unic propria casă ?

O casă decorată cu gust este imaginea proprietarilor. Ce înseamnă acest lucru? Pur și simplu modul în care ți-ai decorat casa transmite invitaților și persoanelor ce-ți calcă pragul personalitatea și stilul tău. De la culoarea aleasă pentru mobilă, la draperiile și pernele de pe canapea.

De asemenea, prea multe decorațiuni care doar încarcă spațiul nu reprezintă o idee bună nici în casele foarte spațioase.

Oglinzi

oglinzi casa

Dacă ai o casă mică, o oglindă mare pe hol, în living sau în dormitor va lăsa impresia de un spațiu mai generos și îți va oferi și ție oportunitatea să te admiri de fiecare dată când treci pe lângă ea, un avantaj credem noi.

Amenajarea începe cu holul

Dacă ai un hol și acesta este încăperea în care se intră prima dată, atunci atenția ta ar trebui să se îndrepte mai întâi către acesta. Este locul potrivit pentru un tablou, iar dacă spațiul îți permite, chiar și un set de mobilier pentru hol. De obicei acesta este inclus dintr-un dulap înalt, cuier și sezut cu sertare.

Joacă-te cu inspirația ta. Când spunem asta ne referim la culori. Dacă vrei ceva modern, poți merge pe culori neutre precum alb, negru, gri, dar dacă vrei ceva mai vesel, te poți juca și cu alte culori îndrâznețe. Important este ca să păstrezi în toate încăperile același stil, adică dacă ai pornit din hol într-un anumit stil: tradițional sau modern, atunci cu acela să mergi în orice cameră, inclusiv bucătărie sau baie.

Mobilierul joacă un rol important

decoratiuni si mobila pentru casa

Mobilierul de calitate înseamnă uneori niște investiții destul de costisitoare, dar pe termen lung, acestea se vor amortiza din cauza rezistenței foarte mari. Mobilierul trebuie să se potrivească stilului pe care l-ai ales. Un pat la 700 de lei din pal va scârțâi din toate încheieturile, pe când dacă alegi unul de 2000-3000 de lei din lemn masiv, acesta va ține zeci de ani fără probleme, în plus aspectul este unul unic.

Plantele, florile și iluminatul

Dacă nu prin toată casa, măcar într-un colțișor al casei merită să existe câteva plante și flori pentru că și acestea oferă o personalitate casei tale și chiar îți oferă o stare de bine, de relaxare, atunci când le privești sau le îngrijești.

Lumina este extrem de importantă. Atât modelul lustrei, plafonierelor sau ce ai ales pentru iluminatul casei, cât și culoarea luminii. În opinia noastră, pentru o casă modernă este mai potrivită lumina albă, rece, iar pentru cea tradițională, de obicei unde se folosește lemnul masiv, ar fi indicat lumina albă, caldă sau galbenă.

Concluzie

Amenajarea și decorarea unei case se face într-un stil propriu care să te mulțumească în primul rând pe tine și pe cei dragi, dar totuși există niște reguli minime care ajută începătorii. Vă mulțumim pentru lectură și vă mai așteptăm.

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top