comode living

Comode living

Comode living: sfaturi, poze și recomandări.


Astăzi tema pe care o analizăm este „comode living”. Voi încercă să-ți vorbesc puțin despre rolul și funcționalitatea acestora, dar iți voi recomanda și câteva modele deosebite, dar și site-uri de unde poți găsi mai multe modele.

Fie că e vorba de amenajarea livingului tău cu o comoda modernă, fie că o folosești drept suport pentru TV, aceasta reprezintă o modalitate eficientă pentru a decora livingul tău. Poți alege atât o comodă simplă, cât și comode cu sertare unde iți poți depozita diferite obiecte.

Într-o comodă poți depozita piese vestimentare, cărți și tot felul de obiecte de dimensiuni mici. Trebuie să te raportezi și la spațiul pe care îl ai în cameră pentru a alege dimensiunea potrivită pentru comodă.

Diferența dintre comodă și noptieră


Mulți dintre noi avem obișnuința să încurcăm denumirile, este cazul și acum, între noptieră și comodă. Prima diferență intre cele doua este mărimea, comoda este de dimensiuni medii sau mari, depinde de preferințe, este mult mai spațioasă, pe când noptiera este mai mult considerata un accesoriu pentru pat, se aseaza în părțile laterale ale patului și are dimensiuni mici. O poți folosi pentru a pune o veioza pe ea, sau în caz că are sertare, de a depozita niște obiecte de mici dimensiuni cum ar fi bijuteriile.

Vă prezint niște fotografii care arată exact diferența dintre cele două.

Noptieră


Se pot observa din poză utilizatea și dimensiunile acesteia. Pentru cei ce s-au îndrăgostit de această noptieră, sub poza aveți link către magazinul de unde o poți achiziționa.

Comode living

către magazin

 

Comode living


Din categoria „comode living” face parte si comoda de mai jos care poate fi folosită și pentru TV, dar și pentru a se pune pe ea diferite accesorii și decorațiuni. Sertarele pot fi folosite drept spații de depozitare. Comoda este confecționată din pal melaminat și are greutatea de 77 kg.

Comode living

către magazin

 

Voi încerca acum să fac 3 rubrici separate: comode living ieftine (0-400 lei), comode living preț mediu (400-700 lei) și comode living preț ridicat (700+ lei) pentru că suntem diferiți și fiecare alege ce să cumpere după anumite criterii:preț, materialul din care sunt confecționate etc.

  • Comode living ieftine(0-400 lei)


Fiecare alegem bugetul pe care îl alocăm amenajării unei camere, decorațiunilor sau materialelor. Există lucruri foarte frumoase și care reușesc să iți schimbe aspectul camerei chiar dacă sunt mai ieftine decât altele.

Comode living

Comoda aceasta este una dintre cele mai ieftine și este foarte calitativă drept dovada recenziile pe care le are pe site. Având în vedere dimensiunile mici, aceasta poate fi folosita atât pentru un living micuț, cât și pentru dormitor.

către magazin

Modele mai mari de aceeași culoare sau culori diferite găsiți pe 

 

Comode living

O altă comodă TV ieftină pentru living sau dormitor este aceasta din poză. Este disponibilă în 2 culori, cea din poză sau albă complet. Ea este confecționată din pal și este foarte lucioasă. S-ar incadra perfect într-un dormitor sau într-un living micuț.

către magazin

Alte modele de comode living ieftine găsiți pe

 sau pe 

 

  • Comode living preț mediu(400-700 lei)


Urmează să vă recomand 2 modele de comode încadrate la preț mediu, apoi vă las link unde veți găsi și alte modele.

Comode living

Aceasta comodă din pal cu 3 uși și 3 sertare se poate încadra perfect într-un living de dimensiuni mici având o lungime de doar 117 cm. Are o adâncime de 37 cm și este suficientă pentru a-ți organiza obiecte vestimentare sau accesorii.

către magazin

 

Comode living

O comodă foarte deosebită cu 2 compartimente deschise și rafturi laterale la un preț foarte bun este aceasta din poza, are culoare gri beton și se încadrează perfect într-un living mediu sau mare.

către magazin

Alte modele de comode pe 

 

 

  • Comode living preț ridicat(+700 lei)


Pentru cei mai pretențioși, voi pune câteva recomandări și de comode ceva mai scumpe care depășesc valoarea de 700 de lei.

Comode living

Această comodă cu 3 sertare și 3 uși este potrivită pentru livinguri medii sau mari având o lungime de 160 cm. Adâncimea de 45 de centimetri este perfectă pentru depozitarea accesoriilor, diferitelor obiecte sau pieselor vestimentare.

către magazin

 

Comode living

O ultimă recomandare este acest set format din 3 piese:comodă TV, poliță și dulap perete. Avantajul îl constituie prețul, dar și aspectul pe care îl vor oferi livingului tău.

către magazin

Alte modele găsiți pe   sau 

 

Acesta a fost articolul destinat pentru „comode living” și astfel am găsit și diferențele între noptiere și comode. Sper că v-am ajutat și că articolul v-a ajutat în luarea celei mai bune decizii.

De asemenea vă recomand și articolul „Recomandări decorațiuni living”

Distribuie pe:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top